Zonguldak'ta Jandarma Üniforması Giyerek GBT Sorgulaması Yapan Kadın Polisler Tarafından Yakalandı

TAKİP ET

Zonguldak'ta sözleşmeli öğretmenlik yapan bir kadın, jandarma üniforması giyinerek GBT yaptı. Polis sorumluluk bölgesinde jandarma üniformasıyla dolaşan sözleşmeli öğretmen çok geçmeden kendini ele verdi.

Zonguldak'ta sözleşmeli öğretmenlik yapan bir kadın, jandarma üniforması giyinerek GBT yaptı. Polis sorumluluk bölgesinde jandarma üniformasıyla dolaşan sözleşmeli öğretmen çok geçmeden kendini ele verdi. Palaska takıp üniformayı pantolonun içine koyan kadının üniformayı kullanma şekli de dikkat çekti. 

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde M.K. isimli bir kadın gittiği bir alışveriş merkezinde sivil kıyafetlerini değiştirerek askeri üniformayı giydi. 24 yaşındaki M.K. elindeki telefonla çevredekilere GBT sorgulaması yaptı. 

Cadde boyunca iş yerlerini gezen kadın, esnaflardan GBT sorgulaması için kimlik istedi. Esnaflardan sonra Uzunkum Caddesi'ndeki kafelerde oturan müşterilerin kimliklerini soruşturdu. 

Durumdan şüphelenen bir müşteri polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri kadını suçüstü yakaladı. 

Sözleşmeli öğretmen olduğu belirlenen M.K.'nın herhangi bir suç kaydının olmadığı belirlendi. Gözaltına alınan kadın jandarma üniforması değiştirildikten sonra gözaltına alındı. 

Askeri Üniformayla Servis Yapılan Restoranda 3 Gözaltı

https://t.me/tamgaturk/27943

sözleşmeli öğretmen Zonguldak Ereğli gbt sorgulaması kimlik jandarma üniforması