1238 Lira Su Faturası Gelen Kayserili Vatandaş: Sayaçlar Geç Okunuyor, Kademe Farkından Dolayı Fiyatlar Katlanıyor

TAKİP ET

Kayseri Tomarza'da bin 238 lira su faturası gelen bir vatandaş CHP Milletvekili Çetin Arık'a dert yandı.

Tomarza ilçesinde vatandaşların derdini dinleyen CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'a bin 238 liralık su faturasını göstererek dert yanan bir vatandaş "Bir suyumuz vardı, ona da el attılar" diye konuştu.

CHP'li Arık faturaya "Un değirmeni çalıştırsan bu kadar gelmez" diye şaşırınca vatandaş "Adam yıkama yağlama yapıyor bu kadar gelmiyor" cevabını verdi.

Milletvekili Arık'ın durumun tüm köyde aynı olup olmadığına ilişkin sorduğu soru karşısında ise vatandaş, sayaçların geç okunması nedeniyle kademe artışı yaşandığını söyledi.

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer'in "Personel yetersiz diyorlar ama bütün yükü size yüklüyorlar" demesi üzerine ise vatandaş "Kıpırdayacak halimiz kalmadı. Yem pahalı, köyde yaşasan ne olacak ki... Gübre pahalı, su pahalı. Bir suyumuz vardı, ona da el attılar" diye konuştu.

Faturasını gösteren vatandaş "Aşağıda 5-6 dönüm yonca suluyoruz, bu kadar fatura gelmiyor" diğer vatandaşların da aynı sorundan dolayı dert yanması karşısında Artık "Köylünün ne suçu var? Gelip okusunlar" ifadelerini kullandı.

1238 Lira Su Faturası Gelen Kayserili Vatandaş Sayaçlar Geç Okunuyor Kademe Farkından Dolayı Fiyatlar Katlanıyor