Abdülcemil Kırımoğlu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u Ziyaret Etti

TAKİP ET

Kırım Tatarlarının milli lideri Abdülcemil Kırımoğlu ve beraberindeki heyet, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi.

Kırım Tatarlarının milli lideri, Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ve beraberindeki heyet, başkent Ankara'daki resmi ziyaret programı kapsamında TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi.

Görüşmede, Kırım Tatar Milli Meclisi Başkan Yardımcısı, Ukrayna-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı, Ukrayna Milletvekili Ahtem Çiygöz ve Kırım Tatar Milli Kurultayı Delegesi Şevket Usmanov da yer aldı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, görüşmeye ilişkin sosyal medyadan paylaşım yaptı. Paylaşımda, "Kırım Tatarlarının Millî Lideri, Ukrayna Parlamentosu Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ve Ukrayna-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı, Kırım Tatar Milli Meclisi Başkan Yardımcısı Ahtem Çiygöz ile Meclisimizde bir araya geldik. Kırım'daki soydaşlarımızın haklarını korumaya ve uluslararası tüm platformlarda savunmaya devam edeceğiz." denildi.

numan kurtulmuş kırım tatar ukrayna abdulcemil kırımoğlu tbmm başkanı tbmm