AKP'li Cumhurbaşkanı: Batı'da Şu An Elektrik, Gaz Fiyatları Nerelerde?

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan "Batı'da şu an elektrik fiyatları nerelerde, doğalgaz fiyatları nerelerde?" diye sordu.

2 doz Sinovac, 3 doz BioNTech aşısı yaptırdığını hatırlatarak Çin Virüsü'nü rahat geçirdiğini belirten Erdoğan, "4-5 günde negatife döndük. Cuma ile birlikte halkımla bütünleşeyim istedim" dedi.

Pazartesi günü Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret edeceğini belirten Erdoğan, "Bu süreç içerisinde bitkinlik olmadı. Evimde çalışmalarımı sürdürdüm. Aşının çok faydası oldu, süreci çok rahat atlattım. Henüz eşim atlatamadı, tedbirler devam ediyor" diye konuştu.

Yılbaşında yapılan büyük zamların ardından elektrik faturalarına gelen zamlara yönelen tepkilere karşı çıkan Erdoğan, "Muhalefetin anlattığı yaygarasını kopardığı gibi bir durum söz konusu değil. Batı'da şu an elektrik fiyatları nerelerde doğalgaz fiyatları nerelerde? Biz vatandaşımızı rahatlatabilmek için elimizden gelen her türlü gayreti yaptık yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşı enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan elektrik doğal gaz fiyatları batıda fatura zam covid çin virüsü