AKP'li Mehmet Metiner'den Bülent Arınç'a 'Canlı Yayın' Resti

TAKİP ET

AKP'li Mehmet Metiner, Bülent Arınç'a yanıt verdi.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç "Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden" programına davet edilmiş, programda yaptığı konuşmada AKP'yi ve AKP'lileri sert sözlerle eleştirmiş "Kral çıplak demenin zamanıdır" demişti.

Bülent Arınç'ın eleştirilerinin ardından eski AKP'li Milletvekili Mehmet Metiner Arınç'ı hedef almış ve Arınç'ın partiden ihraç edilmesi gerektiğini söylemişti.

Bülent Arınç: AKP'liler Korkuyor, Fikirlerine Güvenen İnsan Hiçbir Şeyden Korkmaz

Kürtçü AKP'li Metiner, Bu Kez 'Kral Çıplak' Diyen Bülent Arınç'ı Hedef Aldı

Arınç'tan Sert Açıklama

Metiner'in sözlerine cevaben sert bir yazılı açıklama yayımlayan Bülent Arınç "İnsan omurgası 33 kemikten oluşur. Seninki ise yalan, iftira ve hasetten ibaret üç kıkırdaktan müteşekkil" demiş, "Sen ki sürekli birilerinin gölgesinde sana ihsan edilenle beslenen, ondan alacağını tüketip sonrakine geçen bir zavallısın" ifadelerini kullanmıştı.

Metiner'in HDP'de geçirdiği yılları hatırlatarak sert sözler sarf eden Arınç, "Sizlerin bugün 'dava' dediği şey, dünyevî ihtiraslara batmış, gökten inecek bir damla rahmete hasret çorak bir araziden ibaret. Sen ise şimdi bu çorak arazide nefes dahi alamamanın yarattığı nörolojik ve psikolojik bir vakasın" demişti.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'tan Mehmet Metiner'e Çok Sert Cevap

Metiner'den Canlı Yayın Çağrısı

Bülent Arınç'a cevaben canlı yayına çağıran Mehmet Metiner, şu ifadeleri kullandı:

"Bak Bülent Arınç, Bu akşam saat 20.30’da Haber Global’de katılacağım programda kimin korkak olup olmadığını, senin de kimin ağzıyla konuştuğunu bir bir anlatacağım. Yüreğin yetiyorsa bağlanır karşımızda konuşursun. Bekliyorum."

mehmet metiner akpli bülent arınç eski tbmm başkanı canlı yayın rest