AKP'li Milletvekili Tamer'den Ekonomi Açıklaması: Sıkıntılar Artmış Durumda

TAKİP ET

AKP'li İsmail Tamer, ekonominin durumuna ilişkin şaşırtıcı bir açıklama yaptı.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin aktardığına göre yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, tüm köyleri dolaştığını belirterek "Diyorlardı ki; ‘tohum pahalı, gübre pahalı, mazot pahalı' vs. şikâyetleri vardı. Ama bu şikâyetlerin dozu şu andaki kadar değildi. Serzenişler vardı, sıkıntılar söyleniyordu" dedi.

Enflasyonun hızla yükselmesi nedeniyle çiftçi, emekli, memur, tüm vatandaşların sıkıntıya düştüğünü belirten Tamer, "O zamanki piyasa durumu, gezdiğimiz ile şimdiki arasında fark var. Sıkıntılar artmış durumda" diye konuştu. 

Bu sorunları çözecek olanın AKP olduğunu savunan Tamer, "Benim hiçbir zaman gelecek ile ilgili bir planım olmadı. Ben şunu söylersen, söylemezsem diye bir şeyim olmadı. Dürüstlükle her şeyi ortaya koymaya çalışıyorum" dedi.

İsmail Tamer geçtiğimiz yıl Şubat ayında da ekonomiye yönelik eleştirilere "Bugün bakıyoruz, eleştiren insanlar cep telefonlarını 6 ayda bir değiştiriyorlar. Arabalarını yılda bir belki de ikinci yılda değiştiriyorlar. Artık asgari ücretlimizin evinin önünde arabası mevcut" diye cevap vermişti.

akpli milletvekili ismail tamer ekonomi açıklaması sıkıntılar artmış durumda