AKP'li Selma Gökçen'in Yalan Haberi İfşa Oldu: Utanmazlığından Zerre Taviz Vermedi

TAKİP ET

AKP'li Belediye Meclis Üyesi Selma Gökçen'in yalan haberi ifşa oldu ancak utanmazlığından zerre taviz vermemeyi sürdürdü.

AKP'li Ağrı Belediye Meclisi Üyesi Selma Gökçen, kendi evinin mutfağında çektiği fotoğraflarla dezenformasyon yaratmaya çalıştı.

Haber'in aktardığına göre Selma Gökçen evinde çektiği ve fiyat etiketi gibi göstermeye çalıştığı A4 kağıtlarının üzerine piyasaya göre düşük fiyatlar yazarak bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Ancak fotoğraflardan birinde çıplak ayaklarının görünmesi üzerine üretip yaymaya çalıştığı yalan haberi ortaya çıkan Selma Gökçen bu paylaşımını sildi.

Ancak Gökçen'in utanmazlıkları bununla da sınırlı değil. Haber'in söz konusu rezilliği okurlarıyla buluşturması üzerine bu habere yanıt olarak bir paylaşım daha yapan Selma Gökçen halka söylediği yalan nedeniyle özür dileyeceği yerde "Bunuda paylaşın ayıp olur" ifadelerini kullandı.
Selma Gökçen daha önce de kendini yakan bir yurttaşın haberine "Kimse açlıktan kendini yakmaz" şeklinde bir yorum yapmıştı.

selma gökçen ağrı belediye meclis üyesi yalan haber