AKP'nin Ekonomik Krize Çözümü

TAKİP ET

Türkiye tarihinin en derin ekonomik krizlerinden birini yaşarken yandaşlar halka fakirliğe alışmayı tavsiye ediyor, hatta açlığı övüyor.

Türkiye tarihinin en ciddi ekonomik krizlerinden biri ile karşı karşıya.  AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Merkez Bankası'nın bağımsızlığını ortadan kaldırması sonucu Türk lirasında yaşanan korkunç değer kayıpları ile birlikte piyasalar çok kötü etkilendi. 

Döviz kurundaki oynaklık nedeniyle birçok sektör fiyat verme konusunda zorluk yaşamaya başlarken bunun sonucu market raflarında birçok ürüne ulaşılamaması ya da kotalı satışlar oldu.

Ayçiçek yağı, şeker, Türk kahvesi, maden suyu ve deterjana kadar birçok ürün marketle kotalı olarak satılmaya başlarken Apple ürünleri ile gübre ve zirai ilaç satışları geçici olarak durduruldu.
Krizin derinden etkilediği Türk halkı, kuru ekmek yiyebilmek için "Tavuklara götüreceğim" diye yalan söyleyecek duruma düşmüşken AKP'liler krizin varlığını inkâr etmeye devam ediyor.

İşte Tek Adamın 'Uçurduğu' Türkiye: Emekli Vatandaşın Gözyaşları

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ekonomik krize karşı kayıtsızlığı sürerken yandaş kanallar içerisinde özel bir yere sahip olan A Haber'in o haberi yeniden gündem oldu.

A Haber, söz konusu haberinde açlığı övüyor,  uzun süre aç kalmanın ömrü uzattığını iddia ediyor, bu iddiayı ise ABD'li uzmanlara dayandırıyordu.