AKP'deki Çatlak Büyüyor: 'Aşılıyım' Maskesine Kurtulmuş'tan Tepki

TAKİP ET

AKP'de daha önceki çizgi film skandalıyla ayyuka çıkan çatlak Turizm Bakanlığının yayımladığı 'eğlen, aşılıyım' videosu skandalıyla iyiden iyiye görünür olmaya başladı.

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanlığının yayımladığı skandal "aşılıyım" videosuna "Maskenin üzerine böyle bir şey yazmaya gerek var mıydı, bilmiyorum" sözleriyle tepki gösterdi.

AKP'nin bu tür "propaganda videoları" ile ilgili daha önceki acı tecrübesi olan "Yalan Üretim Merkezi" çizgi filmi de AKP için kötü sonuçlanmış, o video da silinmek zorunda kalmıştı. Sonrasında ise videonun Genel Başkan Tayyip Erdoğan'ın onayına sunulmadan yayımlandığı, ancak videoyu gören Erdoğan'ın oldukça sinirlenerek "çok ağır konuştuğu" ortaya çıkmıştı.

Sonrasında ise AKP Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ve AKP-FETÖ ortaklığını canlı yayında itiraf ettiği için görevinden çekilen ancak sonra sessiz sedasız görevine iade edilen yardımcısı Emre Cemil Ayvalı'ya partide bir süre sosyal medya yasağı getirildiği yazılmıştı.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Nagehan Alçı ise partideki bölünmeyi köşesinde "Partinin çok önemli kimi isimlerinin AK Parti medyasının bir bölümünde isminin telaffuz edilmesi bile yasak. Diğer bölümünde ise AK Partili başka önemli isimlerin adını anmak yasak. Açıktan çekişme yok ama büyük bir soğuk savaş var AK Parti medya kurumları arasında. Birbirilerine lakaplar takıyorlar ve sanki doğa haberiymiş görünen ama esasen karşı tarafı incitmeyi hedefleyen tuhaf sözde haberlerle atışma bile yapıyorlar. Birbirilerini sevmeyen ve birbirilerinin kötülüğünü isteyen bir parti ve medya ortamı mevcut. Bu sevgisizlik de ister istemez riyakarlığı, ikiyüzlülüğü ve güven duygusu eksik olduğu için de tedirginliği artırıyor.

Bazıları artık sadece parti içi savaşın kalemşörlüğünü yaparak hayatını sürdürüyor. Önce askeri vesayetle sonra da FETÖ vesayetiyle omuz omuza mücadele edildiği zamanın ruhu kalmadı. Bu kalemşörlerin ve partililerin tek odaklandıkları konu birbirilerini yemek" ifadeleriyle açık etmişti.

Genel Başkanvekili Kurtulmuş'un söz konusu videoya gösterdiği tepki ise partideki bölünmeyi bir kez daha açığa vurdu.

AKP'deki Çatlak Büyüyor Aşılıyım Maskesine Kurtulmuş'tan Tepki