AKP'li Cumhurbaşkanı'nın Kitabı Olması Gereken Yerde Görüntülendi

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kitabı bir kitabevinde mizah bölümünde sergilendi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı belirtilen "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" adlı kitap, bir kitabevinde mizah bölümünde sergilendi. 

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise kitabın mizah bölümünde sergilenmesine ilişkin "Olması gereken yerde" yorumunu yaptı.

Erdoğan'ın Kitabını Cumhurbaşkanlığı mı Bastırdı?

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır Sayıştay'ın Cumhurbaşkanlığı 2020 Yılı Denetim Raporu'nda yer alan amortisman giderlerinin 51 milyon 692 bin liradan 205 milyon 742 bin liraya çıktığını belirterek "Siz hangi eşyaları bu kadar yıpratmayı becerdiniz? Yenisi alsanız bu kadar bedel ödenmez. Anlamak mümkün değil. Vatandaş evindeki koltuğun yüzünü değiştiremezken, yeni evli çiftler mobilya alamazken sizin bu kadar harcama yapmanızın neresi vicdani, neresi ahlakidir? Yine bakıyorsunuz, kırtasiye masrafı 3 milyon 82 binden 4 milyon 92 bine çıkmış. Merak ediyorum; partili Cumhurbaşkanı’nın ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ adlı kitabı bu kalemden mi bastırıldı? Kamu kaynaklarını bu kitap için mi harcadınız?" diye sormuştu.

Kitabı İçin Vatandaşın 1 Milyon Lirası Harcanan Emine Erdoğan Hakkında Suç Duyurusu

Emine Erdoğan'ın kaleme aldığı belirtilen "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" adlı kitabı için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bütçesinden 1 milyon lira kaynak ayrıldığı ortaya çıkmış, akabinde ise Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Bakan Yardımcıları, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri ve birçok genel müdürlüğün yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

AKP'li Cumhurbaşkanı'nın Kitabı Olması Gereken Yerde Görüntülendi