Akşener, Erdoğan'ın Açıklamalarına Karşı 'Sandığı' İşaret Etti

TAKİP ET

İYİ Parti lideri Akşener, Erdoğan'ın tehditkar açıklamalarının ardından sandığı işaret etti.

Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Rize'de yapılan saldırıyla ilgili tehditkar açıklamalarının ardından Akşener'den Erdoğan'a yanıt geldi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, Akşener'den "gelin hanım" şeklinde bahsederek "Gelin Hanım beni Netanyahu'nun yanına koyuyor ve ardından da memleketim Rize'ye gidiyor ve görüldüğü gibi Gelin Hanım'a gayet güzel bir ders veriliyor. Nerede nasıl adım atılacağını çok iyi bilmek lazım. Burası Rize. Sen Rize'nin uşağını Netanyahu'nun yanına koymaya kalkarsan yapılacak olan budur. Dua edin ki Gelin Hanım'a çok ileri gitmeden bir ders verdiler. Bu da Rizeli'nin adabını gösterir. İkizdere yetmedi bir de Çayeli'ne gitti. Orda da zaten gerekeni yaptılar. Ondan sonra Trabzon'a gitmeye gittin, orda da hiç meydana çıkmadan uçağa binip Ankara'ya döndü. Bu daha bir, daha neler olacak neler? Daha dur bakalım, bunlar iyi günler. Her şeyden önce bu ülkede ahde vefa diye bir şey var. Ahde vefa olmazsa bu millet affetmez" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın sözleri ile ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Akşener, sandığı işaret ederek "Sayın Erdoğan'ın dünkü hezeyanları karşısında dayanışma gösteren herkese teşekkür ediyorum. Siyaset tehditle değil, hizmetle yapılır. Merkezine koltuğu değil, milleti koyarak yapılır. O sandık gelir, milletimiz dersi kime veriyor, herkes görür" dedi.

erdoğan akşener iyi parti genel başkanı rize saldırı tehdit burası rize cevap sandık işaret etti dedi twitter netenyahu gelin hanım dua edin sandık gelir milletimiz dersi kime veriyor herkes görür