Ali Babacan: Kendi Kitlemizin Tamamını CHP Listelerine Taşıyamayabiliriz Dedik

TAKİP ET

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı. CHP ile ortak listeden girdiklerinde 18 milletvekili fazla çıkaracaklarını söyleyen Babacan, "Biz kendi kitlemizin tamamını CHP listelerine taşıyamayabiliriz dedik, dürüst olmak zorundayız dedik. Onlar da gayet doğaldır dediler." ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Habertürk’te Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programına konuk oldu. Babacan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“CHP’nin Rakamları da Bizimkine Benziyor”

Babacan, CHP ile ortak liste konusunda yaptıkları simülasyonları anlattı. Babacan, “Bizim kendi simülasyonlarımızda ortak listeden girdiğimiz anda artı 18 milletvekili görülüyor. CHP’nin de bizim rakamlarımıza benzeyen rakamlardı. Bu simülasyonlar işin matematiğini gösteriyor ama psikolojisini ayrı yönetmek gerekiyor” dedi.

"Kendi Kitlemizin Tamamını CHP Listelerine Taşıyamayabiliriz"

Babacan, “Biz kendi kitlemizin tamamını CHP listelerine taşıyamayabiliriz dedik, dürüst olmak zorundayız dedik. Onlar da gayet doğaldır dediler. İşin matematiği ile psikolojisinin farklı olmasının sebebi bu.” diye konuştu.

(Habertürk)

ali babacan ortak liste chp deva partisi kemal kılıçdaroğlu