Almancı Kadın, Vatandaşı Vatan Haini İlan Etti

TAKİP ET

Avrupa'da yaşadığını belirten bir kadın, ekonomik buhran ile boğuşan Türk vatandaşlarını vatan haini ilan etti.

Medyali TV tarafından İstanbul Eminönü'nde yapılan bir sokak röportajında konuşan bir kadın kuru ekmek için yalan söyleyecek hale düşen Türk milletine hakaretler yağdırdı.

Avrupa'nın ekonomik durumu sorulduğunda "Avrupa'da vatan haini yok, o...pu çocuğu yok" diyen kadın, Türkiye'de her şeyin yolunda olduğunu iddia etti.

Röportaja katılan diğer Almanyalı Türklerle tartışmaya giren kadın, diğer gurbetçilere "Şeytan bile senden daha iyi yalan söyleyemez" dedi.

Diğer gurbetçilere "Almanya'da vatan haini yok" diyen kadın, "İstanbul'un her yeri ev, her yer tıklım tıklım. Satılık ev bulamıyorsun, herkesin arabası var. Herkes lüks hayat yaşıyor" şeklinde konuştu.

Türkiye'de Sadece Or...u Çocuğu Var, Vatan Haini Var

Kadının sözleri karşısında çileden çıkan başka bir gurbetçi ise gurbetçilerin oy hakkının alınması gerektiğini söyledi. Medyali TV'nin "Sence ekonomimiz iyi mi kötü mü?" şeklindeki sorusuna gurbetçi kadın. "Bence tamamıyla çok güzel" yanıtını verdi.

"Türkiye'de sadece or...u çocuğu var, vatan haini var, şerefsizler var. Her şeye zam yapan, her şeyi alıp başını götüren... Tarlalardan soğanlar dolarla mı alınıyor?" diyen kadın, "Şu kadar vatandaşınızın hepsini toplasan bir tane Alman'a değişmem. Çünkü vatan haini yok da o yüzden. Fakirlik de var, yoksulluk da var. Ama vatan haini yok" ifadelerini kullandı.

Vatandaşa "Ülkeyi çökerttiniz. Gezi olayları 150 katrilyon Gezi olayları..." diyen kadın, "20 sene önce asgari ücret mi vardı, iş mi vardı, aş mı vardı? Üstüne bastığınız yalan söylediğiniz bu parkeyi bile devlet döşedi" şeklinde konuştu.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte sosyal medya kullanıcıları gurbetçilerin oy hakkının iptal edilmesi çağrılarında bulundu.
 

almancı istanbul eminönü vatan haini