Atilla Yeşilada: İkinci Bir Gezi Parkı'na Hazır Olsun Herkes

TAKİP ET

Ekonomist Atilla Yeşilada, ekonominin gidişatına ilişkin uyarılarda bulundu.

Ekonomist Atilla Yeşilada, finans danışmanı Saadet Büyük'ün "Ekonomide Saadet" YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda "İkinci Gezi Parkı" uyarısında bulundu.

Saadet Büyük'ün "Biz neredeyse bu politikayla bir ay dayanacak gücümüz kalmadı diye konuşuyoruz, peki biz bir sene nasıl gideceğiz?" sorusu üzerine Yeşilada şu ifadeleri kullandı:

"Yani gitmeyecek, bir noktada sistem kendi içinde bir çözüm bulacak. Ya sayın Bahçeli bu trenden inme gereği duyacak, ya AKP milletvekilleri Saray'a 'Göz göre göre siyasi intihara gidiyoruz, siz gereğini yapmazsanız biz gereğini yaparız' diye ültimatom verecekler ya da bir şekilde sayın Erdoğan bu politikalarla 2023'te de seçim kazanamayacağını hatta sonuçların daha kötüye gideceğini görerek kendi seçim kararı alacak.

Bu konuda bir tüyom yok ama bu sene Ekim gibi seçim bekliyorum. 'Ekimi atlarsak ve hükümet 2023 Haziran'ına kadar beklemeye karar verirse ne olur?' sorusuna gelelim... Beni tek korkutan soru o. Çünkü ben şu an bile sokakların karıştığını görüyorum ve bu hayırlı bir şey değil. Bir noktada insanların öfkesi taşar ki bu yaz Suriyelilerle Ankara'da vatandaşlar arasındaki olayları gördük.

Türkiye'nin geçmişi de zaten, nadas ateşi gibi en ufak kıvılcımla patlamaya hazır bir ülke her zaman öyle olmuştu, şimdi çok daha kötü bir durumda. Bu şartlarla bu kışı da atlatalım derlerse ikinci bir 'Gezi Parkı'na hazır olsun herkes. Çok açık konuşuyorum."

 

atilla yeşilada föş ikinci gezi parkı uyarısı herkes hazır olsun