Bahçeli: Nereye Geliyorsunuz? Kiminle Gelmeyi Planlıyorsunuz?

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisi tarafından Kayseri'de düzenlenen "Aday Belli Karar Net" mitinginde konuştu.

Kayseri'de MHP tarafından düzenlenen "Aday Belli Karar Net" mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye geçmişinden kaçan, gelecek umudu kararmış bir ülke durumuna düşürülmek istenmektedir. Bunun adı zillettir" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 9 Eylül'de hain Sultan Vahdettin'e yönelk söylediği sözlere eleştirilerini sürdüren Bahçeli, "Tarihimizi yargılıyorlar. Milletimizi sorguluyorlar. Milli birlik ve dayanışma azmimizi zedeliyorlar. Bunu yaparken hak ve özgürlük kavramlarının içini boşaltıyorlar. Öncelikle bir irade beyan etmemiz bu aşamada şarttır" diye konuştu.

"Nereye Geliyorsunuz? Kiminle Gelmeyi Planlıyorsunuz?"

Gerçek Gündem'in aktardığına göre "'Geliyor gelmekte olan' diyenlere sesleniyorum: Nereye geliyorsunuz? Kiminle gelmeyi planlıyorsunuz? Biz bir yere gitmiyoruz, geleceğiniz varsa göreceğiniz var diyoruz" diyen Bahçeli, "Kahramanlar gelir Ankara Dikmen sırtlarından, zalimler gelir Afyonkarahisar'dan İzmir'e kadar kovalanır. Bu sözlerim Zillet İttifakı'na ağır geliyorsa zararı yok. MHP'ye kefen biçiyorlardı. Anket şirketlerini kiralık gazetecileri sözde aydınları parayla yemleyip kara kampanya düzenliyorlardı. Utanmadan yalan rüzgarı estiriyorlardı.Bizi arayan anketlerde değil; camide, cemevinde, fabrikada, tarlada, milyonların kalbinde arasın" ifadelerini kullandı.

"Vahdettin Hain Değildir"

Tunç Soyer'e sert sözlerle yüklenen Bahçeli, "Tarihte gerçekte ne olup bittiğinin araştırılması tarihçilerin işidir. Biz tarihimizi ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. Türk tarihi onların tarihi değildir. Karakter aynıdır. Hepsi birlikte Türk milletinin şerefli evlatlarıdır. Asla hain değildir. Milli mücadele yolunu açan İzmir Belediye Başkanı'nın küstahça sövdüğü Osmanlı padişahından başkası değildir. Ne öğrenmişse zalim babasından öğrenmiştir. Bu CHP zihniyetinin yatacak yeri yoktur. Günahları diz boyudur. Sultan Vahdettin kusurları da olsa hain değildir" ifadelerini kullandı.

Tarihin Affetmeyeceği Hain: Vahdettin | İsmail Kahraman'a Çıt Çıkaramayanlar Tunç Soyer'e Ateş Püskürdü: Peki, Tunç Soyer Haksız mıydı?

 

Devlet Bahçeli nereye geliyorsunuz kiminle gelmeyi planlıyorsunuz mhp