Bir Haftada 22 Patili Dostumuzu Zehirleyerek Katlettiler

TAKİP ET

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Basri Mahallesi'nde, son bir haftada cani ruhlu kişi ya da kişiler, 22 köpeği zehirleyerek öldürdü.

Mahallede ilk köpek zehirleme olayı 4 Mart Perşembe günü meydana gelmiş ve bu menfur olayda 14 patili dostumuz canice öldürülmüştür. Polatlı İlçe Tarım Müdürlüğü ve Polatlı Belediyesi ekiplerinin incelemeleri sonucunda köpeklerin zehirlendiği tespit edilmişti.

1 HAFTA SONRA 8 KÖPEK DAHA KATLEDİLDİ

14 köpeğin şerefsizlerce katledilmesinin ardından aynı mahallede çoğunluğu henüz yavru olan 13 köpeğin daha zehirlendiği anlaşıldı. Bunlardan 8 yavru köpek ölürken, can çekişen 5 zavallı köpek ise veteriner kliniğine götürülerek tedaviye alındı.

1 KİŞİ GÖZALTINDA

Jandarma, soruşturma kapsamında 1 kişiyi gözaltına aldı.

ANKARA'DA KÖPEK KATLİAMI SÜRÜYOR

 Öte yandan Ankara'da, uzun süredir cani ruhlu kişiler tarafından sistemli bir köpek katliamı yapıldığı ortada. Nitekim geçen ay Gölbaşı'nda bir arazide, moloz yığınları arasında 20 ölü köpek bulunmuştu. Bunun yanı sıra daha dün, 11 Mart'ta, Ankara'da yanmış hâlde bir köpek ölü bulundu. Patili dostumuzu bulan kişi, aynı alanda 40'tan fazla köpeğe ait kemik bulunduğunu da söyledi.

Köpek katliamı Ankara zehirlenen köpekler hayvan hakları hayvan hakları yasası katledilen köpekler Polatlı köpek katliamı Ankara köpek katliamı