CHP'den Yeni Pankart: Ülkemiz Yönetilmiyor Adeta Savruluyor

TAKİP ET

CHP Niğde İl Başkanlığı parti binasına 'Ülkemiz yönetilmiyor, adeta savruluyor. Hemen seçim' yazılı pankart asıldı.

CHP, ''Koronavirüsle mücadele kapsamında afiş ve pankart asma yasağı'' na rağmen parti binalarına yeni bir pankart astı. Ekonominin gidişatı, işsizlik, yolsuzluk gibi faktörlere ek olarak Sedat Peker'in iddialarını da göz önünde bulunduran CHP, erken seçim talebinde bulunduğu pankartı parti binasına astı.

CHP Niğde İl Başkanlığı parti binasına asılan pankartta, “Ülkemiz yönetilmiyor, adeta savruluyor. Hemen seçim” ifadeleri kullanıldı. 

Tek Adam Rejimi İflas Etti

Erken seçim talebine yer verdikleri pankartı asan CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, ''Halk pazarlarda, pazar sonlarında sebze topluyor ve gıdasını oradan sağlamaya çalışıyorsa, vatandaş ekonomik kriz altında inliyorsa, Türk Lirası değerini kaybetmişse, 128 milyar dolar neredenin cevabı verilemiyorsa, ‘10 bin dolar ve daha fazlası alan siyasetçiler var' denilerek bunlar söylenmiyorsa, Sedat Peker'in yenilir yutulur iddialarına ‘doğru' ya da ‘yanlış' denilerek cevap verilmiyorsa, halk parasız kalmışsa, çiftçi ürettiği ürünü değerinde satamıyorsa, maalesef ülke batmış, tek adam rejimi iflas etmiş demektir.

Hemen ve derhal erken seçime gitmek zorundadır. İçişleri Bakanı, bir önceki İçişleri Bakanı hakkında ‘ çocuklarının evlerinde para sayma makinaları çıktı diyorsa bu ülke yönetilmiyor, adeta savruluyor demektir. Bunun için derhal erkem seçim diyor, hodri meydan diyoruz'' şeklinde konuştu. 

 

chp sedat peker niğde il başkanlığı pankart erken seçim ülke yönetilmiyor savruluyor erhan adem