Davutoğlu Yalanladı, Teröristbaşı Gülen'e Selam Gönderdiği Konuşması Dinletildi

TAKİP ET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Açık Mikrofon programına katıldı. Programda zor sorularla karşı karşıya kalan Davutoğlu'na FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e övgülerini reddettiği programda o sözleri dinletildi.

Oğuzhan Uğur'un sunumuyla YouTube kanalı BaBaLa TV'de yayımlanan Açık Mikrofon programında konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, izleyicilerin zor sorularına cevap verdi.

Bir izleyici, "Sayın Davutoğlu, ışık evlerine kaç yaşında girdiniz? Hangi eylemleriniz sonucu cemaatin yurtlarında ders verecek seviyeye ulaştınız?" sorusunu yöneltti.

Bunun üzerine Davutoğlu, FETÖ ile hiçbir ilişkisinin olmadığını savundu.

"Hocaefendi Başta Olmak Üzere Tüm Öncülere Selam Olsun"

İzleyici bunun üzerine 10. Türkçe Olimpiyatları'nda yaptığı konuşmayı hatırlattı. Davutoğlu'nun bunu yalanlayarak "Sadece Türkçe öğreten öğretmenlere teşekkür ettiğim bir konuşmadır, asla FETÖ ile ilgili tek bir ifadem yok. Hocaefendi yok o ifadede, ben ne konuştuğumu bilirim" demesi üzerine bir izleyici Davutoğlu'nun ses kaydını dinletti:

"Başta muhterem hocaefendi olmak üzere tüm öncülere de selam olsun."

Kokoreç Vaadiyle Eleştirilerin Yerini Alkışlar Aldı

Davutoğlu'nu zor sorularıyla terleten izleyicilerin eleştirileri, Gelecek Partisi liderinin "kokoreç" vaadiyle yerini alkış ve tezahüratlara bıraktı. 

davutoğlu gülen selam gönderdiği konuşması dinletildi