Erdoğan Hızını Alamadı: Artık Türkiye Dünyanın En Üst Ligine Adım Atmak Üzeredir

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunuyor.

59 milyon doza yakın aşı yapıldığını belirten Erdoğan, kurallara uyulmasını tavsiye ederek "Bayram günlerini de aynı şekilde kurallara uyarak geçirmeliyiz. Önümüzdeki dönemde aynı sıkıntılara düşmemek için tedbiri elden bırakmamalıyız" dedi.

Meslek liselerinin artık organize sanayi bölgeleri içerisinde açılacağını belirten Erdoğan, sanayi ve turizmde Türkiye'nin ileri gittiğini savundu.

"Küresel yönetim ve ekonomi sisteminin yeni baştan yapılandığı şu süreçte Türkiye'yi hak ettiği yere getirmek için son 2 asrın en önemli fırsatını yakalamış durumdayız" diyen Erdoğan "Geçtiğimiz 19 yılda kurduğumuz güçlü demokrasi ve kalkınma altyapısı, önümüzdeki bu büyük imkanı değerlendirme konusunda bize avantaj sağlıyor.

Ülkemizi hedeflerine yaklaştırdıkça bu tabloyu çok daha net görebileceğiz. Bugüne kadar pek çok krizin üstesinden nasıl geldiysek ülkemizi hedeflerine ulaştıracağız" diye konuştu.

Hızını alamayan AKP Genel Başkanı Erdoğan, "Artık Türkiye siyasi ve ekonomik olarak dünyanın en üst ligine adım atmak üzeredir. Önümüzdeki yılları kazasız belasız geride bırakarak gündemimizdeki projeleri, yatırımları ve politikayı hayata geçirdiğimizde büyük ve güçlü Türkiye'yi tamamen inşa etmiş olacağız" dedi.

Çözüm sürecini kendilerinin bitirmediği ifadelerini yineleyen Erdoğan, Diyarbakır ziyaretini uzun uzun anlattı. 

Bayramda köprü ve otoyolların ücretsiz olacağını belirten Erdoğan, sürücüleri trafikte iken dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kadıköy'deki Surp Takavor Kilisesi'nin duvarına çıkarak oynayan şahısların davranışını provokasyon ve hakaret olarak değerlendiren Erdoğan, Bayram tatilinin 16 Temmuz-26 Temmuz arasındaki 9 gün boyunca tatil olacağını da duyurdu.

Erdoğan Hızını Alamadı Artık Türkiye Dünyanın En Üst Ligine Adım Atmak Üzeredir