Erdoğan'ın Danışmanı: Tarih Yazıyor, Yeni Bir Dünya Kuruyoruz

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Oğan tuhaf bir paylaşımda bulundu.

(Görsel: Twitter - @turkificated) Türkiye, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bilim ve akıl dışı yönetiminde tarihinin en derin ekonomik krizlerinden birini yaşıyor. Türk lirasında yaşanan ekonomik kriz nedeniyle hemen her türlü mal ve hizmet kaleminde korkunç zamlar arka arkaya geliyor.

Akaryakıttan gıdaya, giyimden teknolojiye her alanda gelen zamlarla birlikte Türk milleti zor günler geçiriyor. Vatandaş birkaç kuruş tasarruf edebilmek için Halk Ekmek kuyruklarında soğuk kış günlerinde uzun süre sıra bekleyip bu sıralarda beklerken uzatılan mikrofonlara gözyaşlarıyla yanıt verirken, AKP'liler krizi inkâr etmeye ya da "tarih yazdıklarından" bahsetmeyi sürdürüyor.

Ekmek Kuyruğunda Gözyaşı Döktü: Hakkımı Helal Etmiyorum


Son olarak resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Ayhan Oğan, "Genel kabul görmüş iktisat bilimi ve siyaset bilimi kuralları ,Batıyı merkez dünyanın geri kalanını öteki kabul eder. Emperyal hedefler ve sömürü paradiğması üzerine kuruludur. Yırtıp attık,Milli iktisad ve Milli siyaset politikasıyla tarih yazıyor,yeni bir dünya kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

ekonomi şahlanıyor ayhan oğan tarih yazıyor