Erdoğan'ı İyi Gününde veya Kötü Gününde Yakalamak!

TAKİP ET

Bedriye Fırat, ''Açım açım'' diye seslendiği Erdoğan için ''Allah benim ömrümden alsın onunkine versin" dedi. 

Bedriye Fırat isimli vatandaş Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’a Elazığ ziyareti sırasında, “Oğlum askerden geldi, ameliyatlıyım, ben açım açım.” diyerek seslenmişti. Yaşlı kadının Erdoğan'a seslendiği anlar bir sosyal medya kullanıcısı tarafından kaydedilerek paylaşılmış, görüntüler gündeme oturmuştu. 

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Elazığ Valisi'nin makamına çağrılan kadın, buradaki konuşmasında, “Cumhurbaşkanımız yanıma geldi. Oğlumun işi yoktu ben de iş talebinde bulundum. Benim bir ihtiyacım yok, kocam emekli, çok şükür evim de var. Oğlumun işi yok iki senedir fabrikalara her yere başvurdum. Valimizden de Allah razı olsun bugün çağırdı. Yanlış anlamışlar. Allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun, aç değilim açıkta değilim. O bizim başımızın tacı. Allah benim ömrümden alsın onunkine versin." dedi. 

Kısa süre içinde düşünceleri değişen Bedriye Fırat, geçmişte yaşanan benzer olayları akıllara getirdi. Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendiği "Eve ekmek götüremiyoruz'' çıkışıyla gündeme düştükten sonra salgın süreciyle birlikte dünyanın ekonomik dar boğaza girdiğini, Türkiye'nin de bu süreçten etkilendiğini ve sözlerinin çarptırıldığını söylemişti.

İsyan ettikten sonra makamda ağırlanıp fikir değiştirenlerin yanı sıra gerçekleri söyledi diye hayatı mahvolan Mustafa Kemal Öncel gibilerinin de olduğunu düşününce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a denk gelmek için ''İyi gününü bulmak'' gerektiği düşüncesi ortaya çıktı. Mevcut düzeni eleştiren vatandaşlardan kimi istediğini alırken kimileri daha beter bir durumla karşı karşıya kalıp, Erdoğan'ın ruh haline göre geleceğini şekillendirecek gibi görünüyor. 

 

bedriye fırat açım kadın erdoğan cumhurbaşkanı