Erdoğan'ın ''Ananı da Al Git'' Dediği Çiftçi: Devlet, Mafya, AKP İş Birliği ile Kaçırıldım

TAKİP ET

Erdoğan'a ''Anamız ağladı'' çıkışı yaptıktan sonra hedef haline gelen çiftçi Mustafa Kemal Öncel, ''Devlet, mafya, AKP iş birliği ile kaçırıldım '' dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde "Çiftçinin hali ne olacak? Anamız ağladı" diye hesap soran Mustafa Kemal Öncel, Erdoğan'dan "Ananı da al git" yanıtı aldı. 

Bu yanıttan sonra hayatının karardığını söyleyen Öncel daha önce yaptığı açıklamada, "Başıma gelmeyen kalmadı, ekmeğimle oynadılar" demiş 15 yıl boyunca hakkında 10'dan fazla dava açıldığını söylemişti. Öncel, olayın ardından kendisiyle uğraşıldığını, işçi ve tüccarların iş tekliflerini kabul etmediğini, başkalarının işlediği suçların üzerine yıkıldığını, Erdoğan'ın her Mersin ziyaretinde kendisinin gözaltına alındığını, hakkında 'akıl sağlığı yerinde değil' raporu düzenlendiğini ve kendisine şizofreni teşhisi koyulduğunu söylemişti. 

Devlet, Mafya, AKP İş Birliği ile Kaçırıldım

Daha önce yaptığı açıklamasında kaçırıldığını söyleyen ancak detay vermeyen Öncel, Sedat Peker'in iddiaları sonrası AKP'nin mafya ile olan ilişkisinin ortaya dökülmesi sonucu yeni bir açıklama yaptı. 

Öncel, ''O tartışmanın veyahut Erdoğan'ın bana hakaretlerinden sonra biliyorsunuz ki özür dilettirildim. Kaçırıldım. Devlet, mafya, AKP iş birliği ile özür dilettirildim. 

Başıma gelmeyen kalmadı. Ekmeğimle oynadılar. Başıma gelen her şey AKP'nin yapmış olduğu şeyler'' dedi.

 

erdoğan ananı da al git mustafa kemal öncel devlet mafya akp kaçırıldım