Eskişehir'de Vatandaşlar 12 Saat Boyunca İndirim Kuyruğunda Bekledi

TAKİP ET

Eskişehir'de bir mağazanın indirim duyurusu yapmasının ardından vatandaşlar kuyruğa girdi.

Yüzde 80'i geride bırakan enflasyon nedeniyle vatandaşlar geçim sıkıntısını hafifletmek için indirimlere çok daha fazla ilgi gösteriyor.

Eskişehir'de bir mağazanın ünlü bir markanın ürünlerinde indirim yapılacağını duyurmasının ardından vatandaşlar gece saatlerinden itibaren kuyruğa girerek beklemeye başladı.

KRT'nin haberine göre yakın zamanda piyasaya sürülen 18 bin liralık bir telefonun 14 bin liraya satılacağının duyurulmasıyla kuyruk olan vatandaşlar, uzun süre bekledi. Gece saat 23.00'da kuyruğa girdiğini belirten Yusuf Üner adlı vatandaş, "10 saati geçik bir süredir bekliyorum. Benim telefona ihtiyacım vardı. Kampanyayı duyunca da hemen geldim. Zaten telefon şu an bitti. Fiyatları arttırıp satmaya başladılar. Kesinlikle sıranın sonuna kadar yetişeceğini düşünmüyorum" dedi.

"Zafer Nidaları Yükseldi"

Erken saatlerde kuyruğa giren bir başka vatandaş Gizem Tölü, "Sabah 8’de sıraya girdik ve sonunda zafer nidaları yükseldi. Çünkü sıranın geleceğinden umutsuzduk. Sıra köşeden dönmeyecek diye çok korkmuştuk. Annem, köşeyi dönersek alabileceğimizi söyledi. Sonunda aldık. Telefonu alınca sarıldık ve öpüştük. Stoklarla sınırlı olduğu için kart veriyorlar" diye konuştu.

"Allah Nasip Etti, Alabildik"

Gizem Tölü'nün annesi Hacer Tölü ise "İnternette gördük indirim olacağını, telefon için bekliyoruz. Allah da bize nasip etti, alabildik. Biz saat 8’den beri bekliyoruz. İnsanlar gelip beklemiş burada, keşke herkes alabilseydi" ifadelerini kullandı.

İndirimlerden yararlanan vatandaşların sevinci, düştüğümüz durumu tam olarak ortaya koyuyor. Zira bu vatandaşların ezici bir çoğunluğu, indirimli satışlardan yararlanamazlarsa telefon vb. ihtiyaçlarını karşılayamayacaklarını düşünüyor.

eskişehir vatandaşlar 12 saat boyunca indirim kuyruk kuyruğunda kuyruğu bekledi