Evine Giren Hırsız Tarafından Öldürüldü

TAKİP ET

Erdem Özdemir isimli vatandaş evine giren hırsız tarafından öldürüldü.

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Batakköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda ağabeyi, Erdem Özdemir'i (47) görmek için evine gitti.

Kardeşi Erdem Özdemir'i kanlar içinde bulan ağabeyin haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibi, bir çay ocağında garsonlukla yapan Özdemir'in ensesinden 2 kurşunla vurulduğunu tespit etti.

Evinde ensesinden vurulmak suretiyle öldürülen Özdemir'in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Otopsi Merkezi'ne kaldırıldı.

Olaya ilişkin soruşturma başlatan polis ekipleri evin içinde ve çevresinde yaptığı incelemede topladığı delillerle birlikte aynı mahallede ikamet eden Ö.K.'nın izine ulaştı. Evin çevresinde izleri bulunan üç tekerlekli bisikletin sahibi olan Ö.K.'nın evdeki eşyaları çaldığını belirleyen ekipler şahsı yakaladı.

Hırsızlık için girdiği evde Erdem Özdemir'le karşılaşan Ö.K.'nın cinayeti işlediği öğrenilirken Özdemir Batakköy Camii'nde kılınan namazın ardından defnedildi.  TamgaTürk'te M. Bahadırhan Dinçaslan imzasıyla yayımlanan "İfade ve Evine Giren Hırsızı Öldürme Hürriyeti" başlıklı makale için tıklayınız.

evine giren hırsız tarafından öldürüldü sakarya akyazı batakköy