Ezgi Mola'ya Destek Veren 8 Ünlü Hakkında Daha Suç Duyurusu

TAKİP ET

Musa Orhan'ın avukatı, Ezgi Mola'ya destek veren 8 ünlü hakkında daha suç duyurusunda bulundu.

Musa Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, İpek Er'e tecavüz ettiği suçlamasıyla yargılanan Uzman Çavuş Musa Orhan'a 'tecavüzcü' dediği için hakkında suç duyurusunda bulunulan Ezgi Mola'ya destek veren 8 ünlü isim hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Akkuş daha önce Mola'ya destek veren Hazal Kaya, Atilla Taş, Barış Atay, Metin Uca, Hasibe Eren, Aslı İnandık, Mahsun Kırmızgül, İlkay Akkaya, Fatma Turgut, Funda Eryiğit, Serkay Tütüncü, Sarp Akkaya, Tan Taşçı, Ayşenil Şamlıoğlu, Rahşan Gülşan ve Selçuk Balcı hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirtmişti.

8 İsim Daha 

16 ünlü ismin ardından 8 ünlü hakkında daha suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan Akkuş bu kez Aynur Aydın, Ayşe Arman, Engin Öztürk, Gülenay Kalkan, İbrahim Selim, Melek Mosso, Gökhan Özoğuz ve Perihan Gün hakkında da müvekkiline hakaret ettikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. 

Dilekçeleri Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim ettiğini söyleyen Akkuş, "Biz bu isimler hakkında Ezgi Mola'ya destek verdikleri için değil, müvekkilime hakaret ettikleri için suç duyurusunda bulunuyoruz" dedi.

ezgi mola destek veren ünlüler suç duyurusu musa orhan mehmet erkan akkuş aynur aydın ayşe arman engin öztürk gülenay kalkan ibrahim selim melek mosso gökhan özoğuz perihan gün