Gazeteciler Mekânda Mahsur Kaldı: Kepengi Üzerlerine Kapatıp Gittiler

TAKİP ET

BirGün muhabirleri Kadıköy'de bir mekânda mahsur kaldı.

BirGün muhabirleri İsmail Arı, Deniz Güngör, Mehmet Emin Kurnaz, Kadıköy'de bira içmek için gittikleri bir mekânda mahsur kaldı.

Gazeteci İsmail Arı, mekân sahiplerinin kendilerini unutup kepenk indirip gittiklerini ve 155'i aramak zorunda kaldıklarını açıkladı. "Saçma sapan bir durumdayız. İçinde bulunduğumuz durumu aklımız almıyor" diyen İsmail Arı, mekândan meslektaşlarıyla birlikte fotoğraf paylaştı.

Bir süre sonra mekânın sahipleri ile polislerin geldiğini duyuran Arı, polislerin "155'in tarihine geçtiniz" dediğini aktardı.

Arı oturdukları mekânın 3 katlı olduğunu ve giriş katında olmadıkları için işletmecilerin kendilerini fark etmediklerini, mekân sahibine nasıl unuttuğunu sorduklarına kendilerine "Hanım çağırdı, aceleyle çıktım" cevabını verdiğini yazdı.

Arı, mekân sahibinin attığı mesajı da aktardı. Mesajda mekân sahibinin "Günaydın. Bir uyandım herkes yazmış, geçmiş olsun gençler. Kusura bakmayın. Güzel bir hatıra oldu bizlere. Geldiğinizde ilk biralar benden afiyet olsun" ifadelerini kullandığı görülüyor.

gazeteciler mekanda mahsur kaldı polis kurtardı İsmail Arı Deniz Güngör Mehmet Emin Kurnaz kadıköy kepenk