Gençlik ve Spor Bakanı Muhalefetin Öğrenci Yurdu Eleştirilerine Mavi Vatan ve PKK İle Karşılık Verdi

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, muhalefetin yurt eleştirilerine tuhaf bir yanıt verdi.

Yüz yüze eğitimin başlaması ve üniversitelerin açılması ile birlikte öğrenciler kalacak yer sıkıntısı çekmeye başladı. Öğrencilerin Kadıköy'de başlattıkları "barınamıyoruz" eylemiyle birlikte hükümete yurt konusunda eleştiriler yükselmeye başlarken Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu anlaşılmayan bir açıklama yaptı.

Kasapoğlu açıklamasında "Yıllardır sürecin en güzel şekilde, en mükemmel şekilde yönetilmesine rağmen bu konuyu istismar eden muhalefet anlayışı açıkçası bu manada kendilerinin gerçek yüzünü ortaya koyması açısından bir kara tabloyu sergilemektedir" dedi.

"Yalana, abartıya, iftiraya, çarpıtmaya her zamanki gibi yine bu konuda da başvurmaktadırlar" diyen Kasapoğlu, "Kısa süre önce yaşadığımız felaketlerdeki anlayışları, yangınlardaki anlayışları, bu süreçte ortaya koymuş oldukları iftira, karalama kampanyaları, ülkemizi düşürmeye çalıştıkları acziyet tabloları yine bu süreçte de muhalefet tarafından ortaya konmaktadır" şeklinde konuştu.

"Ama biz inanıyoruz ki iftira atanlar, yalan söyleyenler, attıkları itiraflar ve yalanlar içerisinde boğulacaklardır" diyen Kasapoğlu, "Mavi Vatan'ı inkar eden anlayışla, PKK ile iltisaklı yaptıkları işbirlikleriyle, hangi gencimizin geleceğini garanti altına alma noktasında açıkçası acziyetlerini görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Muhalefetin Öğrenci Yurdu Eleştirilerine Mavi Vatan ve Terörle Mücadele İle Karşılık Verdi