Günaydın, Erdoğan İstibdadıyla Boğuşan Türk Milleti

TAKİP ET

Günaydın, Recep Tayyip Erdoğan'ın İslamofaşist istibdadını iliklerine kadar hisseden Türk milleti! Yeniden soralım: Gülşen'in sahnede yaptığı bir şaka nedeniyle hukuksuz olarak tutuklanmasının gerçek nedeni neydi?

Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'sinin fantastik teorileriyle bugüne ulaştı: Hayat pahalılığı, yoksulluk, hak ve hürriyetlerin kısıtlanması, umutsuzluk... AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fantastik teorileri ve mutluluğun içinde yer almadığı bir hayat arzusu, Türk milletine 21. yüzyılın şafağında, 19. yüzyıldan kalma istibdat rejimlerinin karanlığını yaşatıyor.

Dolar kuru yeniden 18 lirayı aştı, brent petrolde de yaşanan değer artışlarıyla birlikte akaryakıt fiyatlarına arka arkaya zamlar geliyor. Başkanları neredeyse aydan aya değişen TÜİK'in verilerine göre enflasyon yüzde 80'e dayandı ve umutsuzluk, Türk gençleri için sıradan bir hal aldı.

Türkiye İstibdadı Yaşıyor

20 yıl süren AKP iktidarı ve 24 Haziran 2018'de geçilen yeni baskıcı rejim, devlet kurumlarının kurumsal yapısını kökünden sarstı. Suç örgütü liderleriyle ilişki yaşayıp mahkeme kararlarını örgüt lehine manipüle eden hakimler, uyuşturucu baronu savcılar, hak arayan ya ya hak arayan vatandaşlara destek olmaya çalışan milletvekillerine köpekten aşağı bir mahluk muamelesi yapan polis amirleri... 

Zamanında yapılması durumunda yaklaşık 9 ay kalan genel seçimler öncesinde iktidar, bizzat çürüttüğü bir devlet yapısının, bunaltmaya devam ettiği bir halkın ve batırdığı bir ekonominin üzerinde oturuyor. Haziran ayında yapılan anketlerin ortalamasına göre AKP ve MHP'nin oyları toplamı yüzde 40'ın altında. Fakat iktidar kanadından edinilen kulis bilgilerine göre AKP Genel Merkezi'ndeki inanç, Cumhur İttifakı oylarının yüzde 50'nin biraz altında olduğu ve 7 Haziran 2015 sonrası yaşandığı gibi "başarılı" bir manipülasyonun seçimi kazanmaya yeteceği yönünde.

Haziran Ayında Yapılan 11 Anketin Ortalaması: MHP Baraj Altında

Gülşen Gerçekte Ne İçin Tutuklandı?

Ünlü şarkıcı Gülşen, sahnede aylar önce söylediği bir sözün sosyal medyada Ak troller tarafından gündeme getirilerek linç edilmesinin ardından apar topar tutuklandı. Tutuklamayı talep eden savcının gazeteci Sedef Kabaş'ı da hukuksuz olarak tutuklayan Türkşad Kunthan Uçuk olduğu ortaya çıktı.

Fakat uzun süredir iktidara dair ifşalarda bulunan Sedat Peker'in iddiası dikkat çekti. Peker, tam suç ifşası yaptığı bir gün bu olayın patladıldığını ve gündemin değiştirildiğini öne sürdü. Peker, "Ulan namusu aldığı maaş kadar olanlar, görünen o ki benim açıklamalarımı baskılamak için toplumun hassas dengelerini etkileyecek geçmişte yaşanmış bazı olayları el altında bekletiyorsunuz. Centilmen savaşçı olarak size bir tavsiyem var; cephanenizi idareli kullanın" dedi.

Peki, Peker Neyi İfşa Etmişti?

Sedat Peker, AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun AKP Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'yla boşanma aşamasında olan THK Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban'ı bir arkadaşı vasıtasıyla tehdit ettiğini iddia etti.

Milletvekilinin Boşanma Davası AKP'yi Karıştırdı: '2,5 Milyon Doları Nereden Buldu?'


Peker ayrıca "Benim ölmüş annemin babamın hatıraları olan evin tamamını Milli Park Bahçelere kaydettirirsiniz he. Bak daha neler yapacam. Etlerinizi parça parça koparacam" paylaşımını yaptı. Yani Peker, evine "çöküldüğünü" öne sürdü.

Zehra Taşkesenlioğlu'nun Ünsal Ban'dan boşanma dilekçesine Erdoğan'a değil, Soylu'ya gönderdiğini öne süren Peker, "Bir türlü vazgeçemedin değil mi Ak Parti genel başkanı olup Cumhurbaşkanı olma sevdandan?" diye sordu.

Hakim Sevgilisi Olan Suç Örgütü Lideri ve Erdoğan'ın Danışmanı

Bir hakimle ilişkisi olduğu ve hakimin dava dosyalarını örgüt lehine manipüle ettiği ortaya çıkan suç örgütü lideri Hüseyin Eryılmaz'la ilgili dikkat çekici iddialar ortaya atan Peker, Balkanlarda olduğu sırada Eryılmaz'la devamı görüştüklerini, demir çelik sektöründe operasyon olacağından diğer tüm örgüt liderlerinin haberinin olduğunu ve yaklaşık 25 milyar Türk lirasının yurt dışına kaçırıldığını ileri sürdü.

Peker, "Başında söz verdik her şeyi anlatacam. Sn. Cumhurbaşkanımızın önemli  danışmanlarından serhan tarancı var. hüseyin eryılmaz’ın Ankara’daki ofisinde devamlı buluşurlardı. Ancak esas buluşma yerleri Ankara Panora Avm’nin içindeki Beymenin vip odasıdır. Ancak bunlar kurnaz, o odada buluştuklarında başka önemli misafirleri de geleceği zaman kamerayı ya bantla ya da başka bir şeyle kapattırıyorlardı. Devletten çaldıklarının hasılat bölüşümü bazen yazıhanede bazen o odada yapılıyordu. Bunlar kurnaz ama aslında aptallar. Odadan çıktıktan sonra yine her yerde kamera var" ifadelerini kullandı.

"Saygıdeğer Hırsız Danışman Serkan Taranoğlu"

Peker, soruşturmayı yürüten savcıya seslenerek Erdoğan'ın danışmanı Serkan Taranoğlu ve Hüseyin Eryılmaz'ın HTS kayıtlarının incelenmesini istedi.

"Sn. Cumhurbaşkanının danışmanı Serkan Taranoğlu senin hiç şansın yok. Seçim öncesi çekeceğim videolarda anlatacağım SPK yolsuzlukları ile ilgili rüşvet amaçlı Whatsapp yazışmaların da elimde. Yani senle benim işim uzun. Seni öyle bir yapacam ki doğduğun güne lanet edeceksin" diyen Peker, "Bu serhan öyle bir adi hırsız ki rüşvet istediği holdingin sahibi başka bir Cumhurbaşkanı danışmanının ismini veriyor, ondan da yardım istedim diyor, bizim serhan da holding sahibine 'Sakın onu karıştırma, o çok para ister' diyor. Ulan Türk Kültüründe ölmüşlerin hatırası olan ata evine el koymak var mı? 25 sene önce alındığı için mahkeme kararı ile el koyamadınız sonra böyle şeytanlık yapıp eve el koydunuz. Yani milli bahçelere devrettiniz" ifadelerini kullandı.

Taşkesenlioğulları: Parakesenlioğulları

Peker'in dikkat çekici paylaşımları şu şekilde:

"SEDAT PEKER’in takriben bir ay önceki yaptığı paylaşımlardaki SPK yolsuzluğu konusuna değinince, ailece tatile çıktınız. Her şey iyi güzeldi. Sonra ne oldu da birden boşanma kararı verdiniz. Boşanma dilekçesini ilk olarak süleyman soylu’ya yolladın mı yollamadın mı, diye sorsanıza. Aynı soruyu süslü sülümana’da sorun, beni yalanlasınlar. Lan maaşı namusu kadar olan gazeteciler, Cumhurbaşkanı danışmanı Serkan Taranoğlu'na sorsanıza, Hüseyin Eryılmaz’ı tanıyor muymuş?

Erdoğan'ın Danışmanı ve Suç Örgütü Lideri

Daha önceki twitlerimde bahsettiğim Ankara’daki Beymen’nin Vip salonunda buluşuyorlar mıymış? Demir çelik operasyondaki örgüt lideri hüseyin eryılmaz’ın ofisine gidiyor muymuş? Ayrıca süslü sülüman’a sorun, hüseyin eryılmaz bu operasyonun olacağını daha önce bilmiyorsa, bu 25 milyar TL nerde? Ulan sülü, büyük dümencisin ya. Tam şeyine göre bir hoca bulmuşsun. Şimdi de onu kullanıyorsun. Sen alemi dilsiz, milleti kör mü zannediyorsun? Ulan sizin yüzünüzden gençlerin hepsi ateist, deist oldular. O gençlerin hepsinin günahı sizin boynunuza.

Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu Hakkında Yolsuzluk İddiası

Ne oldu lan maaşı namusu kadar olanlar, kemiklik köpekler, İTLER ayrıca Cumhurbaşkanı danışmanı olan Serkan Taranoğlu'na sorsanıza, her şeyi yasal olduğu halde SPK başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun bir holding sahibinin en doğal hakkı olan sermaye artırımını bile yapmak için çok büyük rüşvet istediğinden daha küçük, daha az paraya bu işi halletmek için araya girdin mi, diye sorsanıza. Soramazsınız ki, çünkü sizin namusunuz maaşınız kadar.

"SPK Başkanı'na Rüşvet Vermeden Sermaye Artıramıyorlar"

40 yaşından genç kardeşlerim, sizin bir simit parasını bile neden bulamadığınızın en büyük sebeplerinden birini anlatacam. Bir ülkenin büyüyebilmesi için en önemli etken, halka arz edilmiş olan yani SPK’da işlem gören büyük şirketlerin, holdinglerin sermayelerini arttırmaları gerekir. Ancak rüşvet vermeden sermaye arttıramıyorlar. Sermaye arttıramadıkları için büyüyemiyorlar, büyüyemedikleri için de daha çok işçi çalıştıramıyorlar. Kısacası, ülkemiz zenginleşemiyor.

SPK Başkanı Taşkesenlioğlu'nun 180 Milyon Dolar Nakit Parası mı Var?

Çünkü SPK’da işlem gören şirketlerin sahipleri en doğal hakkını kullanmak için, SPK’ya yani Ali Fuat Taşkesenlioğlu'na gittiklerinde, bu kişi eline kağıt kalem alıp, sermaye arttırımı yaparsanız siz şu kadar kar edeceksiniz. Bana bu karın şu miktarını vermezseniz, sermaye arttırımı izni vermem diyor. Kaç tane şirketten ve holdingden ne kadar çok para aldılar biliyor musunuz? Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun şu an 180 milyon dolar nakit parası var. Ayriyetten bir tane 5 yıldızlı oteli var. ( Başkasının üzerinde ) bu otelin inşaatı bitti ya da bitmek üzere. Ali Fuat Taşkesenlioğlu aslında kim?

Berat Albayrak'a Yakın

Eski enerji bakanımız Berat Albayrak’ın abisi Sabah ve ATV'nin başındaki, daha doğrusu Turkuaz Medyanın başındaki serhat albayrak’ın yakını. Ancak ondan daha önemlisi fütü terör örgütü üyesi sayılmak için yeterli olan Bankasya’nın 17 senelik genel müdürü. O bankaya para yatıran garipler fütü terör örgütü üyesi, Ali Fuat Taşkesenlioğlu ise devamlı yükselen bir sima, en son SPK başkanıydı. Burda sorulacak doğru soru şu; Taşkesenlioğlu 180 milyon dolar nakit, bir tane de 5 yıldızlı otel sahibi olduysa, kendisini koruyanlara kaç milyar dolar haksız kazançtan para aktarmıştır? Siz simit çaya talim ederken bakın ülkede neler oluyor. Hangi şirketlerden kaç para aldılarsa, bütün hepsi bende. Maaşı namusu kadar olan gazetecilerin bu olayların üzerine neden gidemedikleri ortada. 

..."

günaydın erdoğan istibdadıyla boğuşan türk milleti gülşen gerçekte neden tutuklandı sedat peker hangi iddiaları öne sürdü zehra taşkesenlioğlu ali fuat taşkesenlioğlu spk başkanı ünsal ban boşanma davasıyla süleyman soylu