İBB'nin 29 Ekim Mesajı Yandaş Yazarı Kızdırdı

TAKİP ET

Yandaş yazar Hilal Kaplan, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili İsmail Doğan Subaşı'nın 29 Ekim mesajına sinirlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili İsmail Doğan Subaşı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle yolladığı mesajda "Egemenliğin Saray'dan alınıp kayıtsız şartsız milletimize teslim edilmesinin sonsuza dek teminatı, bağımsızlığın güvencesi, aydınlık bir Türkiye'nin biricik kılavuzu Cumhuriyetimiz 98 yaşında. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Subaşı'nın mesajını Twitter'dan paylaşan Hilal Kaplan ise "Millî bayramda bile Cumhur İttifakı seçmenini dışlayan, tercihlerini aşağılayan hoyrat bir dil... Egemenlik milletinse ve Erdoğan da milletin seçtiği ilk Cumhurbaşkanıdır. Saygı göstermeden saygı görmeyi beklemeyin" dedi.

Kaplan'ın Kuvayı Milliye'ye karşı her türlü melaneti destekleyen ve Sakarya Meydan Muharebesi sırasında kendisinden 43 yaşında biriyle evlenerek Türk İstiklal Savaşı sırasındaki tavrını gösteren Padişah Vahdettin'in sarayı ile Erdoğan döneminde inşa edilen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni nasıl bir tuttuğu ise bilinmiyor.

TamgaTürk'ün "Padişah Halife Vahdettin, Yüz Yıl Önce Bugün Sakarya Savaşı Devam Ettiği Sırada 61 Yaşında Evlendi" başlıklı dosya haberini okumak için tıklayınız.

İBB'nin 29 Ekim Mesajı Yandaş Yazarı Kızdırdı