İYİ Parti Lideri Akşener Yine Sahada: Allah Aşkına Hiç mi Vicdanın Sızlamıyor Erdoğan?

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çatalca'ya yaptığı ziyarette bir vatandaşın derdini dinledi.

Çatalca'ya yaptığı ziyarette bir vatandaşın derdini dinleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener o anların görüntülerini resmi Twitter hesabından "Çatalca'da emekli kardeşim torununa verecek harçlık bulamazken, Saray danışmanları için 5-10-11 maaşlar havada uçuşuyor… Allah aşkına sayın Erdoğan hiç mi vicdanın sızlamıyor?" ifadeleriyle paylaştı.

Görüntülerde Akşener'e dert yanan yaşlı kadın, "Yetiştiremiyoruz. Çoluğumuza çocuğumuza bir şey veremiyoruz. Halimize bak" dedi.

Emekli olduğunu belirten vatandaş bin 800 lira emekli maaşı aldığını belirterek "Geçinemiyoruz. Çoluğumuzu çocuğumuzu everemiyoruz. Torunumun yanına gittim. 'Anneanne bana para ver diyor' veremedim. O da bizim zorumuza gidiyor. Yetiştiremiyoruz, kendimizi doyuramıyoruz ki  çoluk çocuğu doyuralım" diye konuştu.

Akşener'in "Bu akşam ne pişireceksin?" diye sorduğu vatandaş "Ne mi pişireceğim? Şurdan yirmi liraya iki kilo patates aldım, onu yapacağım. Ne yapayım? Bir şey alamıyoruz. Et alamıyoruz, şunu alamıyoruz bunu alamıyoruz" ifadeleriyle yanıt verdi.

İYİ Parti Lideri Akşener Yine Sahada Allah Aşkına Hiç mi Vicdanın Sızlamıyor Erdoğan?