Kemal Kılıçdaroğlu Aşı İçin Sırasını Bekleyeceğini Açıkladı

TAKİP ET

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan aşı için davet geldiğini belirterek, "Ben de vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Önce sağlık çalışanlarının aşı olması lazım" dedi.

Best FM’de “Sorel Dağıstanlı ile Konuşan Türkiye” programına konuşan Kılıçdaroğlu, "Dün akşam sayın Sağlık Bakanı aradı, çağrı yaptı. "Tabii" dedim. "Ben de gerekirse refakat ederim" dedi. Bugün, yarın aşı olacağım" demişti.

Kılıçdaroğlu daha sonra CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın "Sen Varsan Biz Varız" adlı kampanyasının saha çalışmalarına yaptığı online bağlantıda ise "Aşı için davet geldi, Sayın Sağlık Bakanı aradı. Ben de vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Önce sağlık çalışanlarının aşı olması lazım" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Meclis’te temsil edilen siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı, Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim” demişti.

kemal kılıdaroğlu kılıçdaroğlu chp chpli genel başkan chp genel başkanı milletvekili chp milletvekili yalancı yalan söylüyor sözde cumhurbaşkanı bir milyon lira 1 milyon tl tazminat aşı aşı olacak aşı ne zaman