Kemal Kılıçdaroğlu, Elektriği Kesilen Aileyi Ziyaret Etti: 'Tek Umudumuz Sizsiniz'

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektriği kesilen bir aileyi ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yılbaşında gelen elektrik zamlarının ardından zamlar geri çekilinceye kadar faturasını ödemeyeceğini açıklamış, dün evinin elektriği kesilen Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu'yla birlikte karanlıkta açıklama yapmıştı. 

Elektriği Kesilen Kılıçdaroğlu, Karanlıkta Açıklama Yaptı


Ankara Mamak'ta elektriği kesilen bir aileyi ziyaret eden Kılıçdaroğlu, "İstedikleri politikaların sonucunda ortaya çıkan gerçek şu oldu; bir avuç kişi zenginleşti milyonlarca insan fakirleşti. Geldiğimiz tablo budur. Artık bu tablo, bu çağın öfkesini dile getirdiği bir tablo olmaya başladı. Bunun  değişmesi lazım. O nedenle sadece Türkiye'deki değil, dünyadaki demokratlara da seslendim. Artık dünya yeni bir çağı başlatmak zorundadır. Demokrasi ve insan hakları ekseninde. İnsanların  temel haklarının teslim edilmesi konusunda çaba harcaması gerekmektedir. En büyük arzumuz da hedefimiz de budur" açıklamasını yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in Kılıçdaroğlu'nun manipülasyon yaptığını iddia ederek yaptığı "Bugün itibarıyla tüm abone gruplarında elektriği kesik abone sayısı 278 bindir. Bu da toplam abone içinde yüzde 0.6'dır" açıklamasını değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Geçen yılın aynı rakamlarına göre, 40 bin daha fazla. Demek ki 2022'de ortaya çıkacak rakamlar çok daha yüksek olacak. Üzelerek ifade edeyim. Bakana da verdiği bilgiler için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Elektriği kesilen vatandaş ise Kılıçdaroğlu'na "Tek umudumuz sizsiniz" dedi.

kemal kılıçdaroğlu elektriği kesilen aileyi ziyaret etti tek umudumuz sizsiniz