Kılıçdaroğlu "Çakalların Olduğu Yerde Kimse Bize Bir Şey Söyleyemez"

TAKİP ET

CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendisine tehdit içerikli mektup gönderen Alaattin Çakıcı ile alakalı açıklama yaptı.

Dün, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı bir mektupla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit ve hakaretlerde bulunmuştu.

Tehdit sonrası Kılıçdaroğlu, avukatı Celal Çelik aracılığıyla Çakıcı hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili ilk açıklamasında ise "Nasıl bir değerlendirme yapayım. Erdoğan'ı eleştiriyorum Bahçeli cevap veriyor. Bahçeli'yi eleştiriyorum yeraltı dünyasından birisi cevap veriyor. Nasıl bir hale geldik. Yargının olmadığı yerde devlet bir süre sonra organize suç devleti haline gelir. Bana cevap verecek olan Sayın Bahçeli ya da arkadaşlarıdır. Aralarındaki ilişki ne onu bilmiyoruz ama ciddiye alınacak bir olay değil. Bizim ruhumuzu oluşturan temel öge Kuvay-i Milliye'dir. Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez" dedi.

kemal kılıçdaroğlu alaattin çakıcı tehdit hakaret gelecek partisi ahmet davutoğlu ile kemal kılıçdaroğlu görüştü çakalların olduğu yerde bize kime bir şey diyemez kılıçdaroğlundan çakıcı açıklaması devlet bahçeli org