Maliyetler Yükselmezse PlayStation 5'in Türkiye Fiyatı 8299 Lira Olacak

TAKİP ET

Sony, PlayStation 5'in Türkiye fiyatının 8.299 TL olacağını duyurdu.

Sony firması PlayStation 5'in tanıtımını geçtiğimiz aylarda gerçekleştirmişti. Bu süre boyunca PlayStation 5 hakkında birçok duyuru yapan ve yeni nesil oyun konsolunun detaylarını paylaşan Sony, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği etkinliğinde ise PlayStation 5 fiyatını açıklamıştı. Ancak aradan geçen zamanda PlayStation 5 Türkiye fiyatına dair herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştı. Merakla beklenen o açıklama bugün geldi.

PlayStation Türkiye resmi Twitter hesabından yapılan açıklama ile PlayStation 5'in Türkiye fiyatını açıkladı. Paylaşıma göre, PlayStation 5'in fiyatı ülkemizde 8.299 TL olacak. PlayStation 5 Türkiye'de 19 Kasım'da teknoloji marketlerde ve web mağazalarında satışa sunulacak.

Maliyetlere ve Mali Yükümlülüklere Göre Fiyat Değişiklik Gösterebilir

Ayrıca PlayStation Türkiye'nin tweetinde ürünün fiyatının tavsiye edilen satış fiyatı olduğu, Türkiye'de satışa sunulacağı tarihteki maliyetlere ve mali yükümlülüklere göre değişiklik gösterebileceği belirtildi.

playstation 5 fiayatı açıklandı türkiye fiyatı açıklandı playstation 5 türkiyede kaç liraya satılacak resmi twitter hesabından açıklama yapıldı maliyet yükselmezse 8299 tl olacak sonny oyunseverlere müjde