Melih Gökçek Saçmalıyor

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Gökçek, sıkıntıdan ne yapacağını şaşırdı.

Belediye reisliği görevinden el çektirilen Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a saldırmaya devam ediyor. Bugün Necmettin Erbakan'ı ölüm yıl dönümünde anmak için Saadet Partisi tarafından düzenlenen ve bütün siyasî partilerin temsilci yolladığı programa, Başkan Mansur Yavaş da katıldı. FETÖ şaibesi taşıyan Gökçek, konuya ilişkin şöyle dedi:

"Mansur Yavaş artık HDP'ye olan borcunu ve muhabbetini açıktan ilân ediyor... Mansur, PKK destekçisi HDP’li Hüda Kaya ile aynı programda yan yana. HDP İstanbul'u CHP'ye vermek karşılığı Ankara'yı istiyor. Mansur'un önümüzdeki seçimde HDP'den aday olması büyük ihtimal."

Ancak Gökçek, söz konusu anma proramına bütün siyasî partilerin temsilci gönderdiğini görmezden geldi. Zira AKP Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla Mahir Ünal da orada bulunuyordu.

Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) mali kaynak sağlamak ve belediye imkanlarını terör örgütüne aktarmak suçlamasıyla geçtiğimiz günlerde Melih Gökçek hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu yapılmıştı. Gün geçtikçe ayyuka çıkan kepazelikleri artan Gökçek'in, birkaç gün önce de Yeniçağ yazarı Murat Ağırel'i tehdit ettiği iddia edilmişti. Ağırel, bu iddiayla Gökçek hakkında bir suç duyurusunda bulunmuştu.

Melih Gökçek FETÖ Suç duyurusu Mansur Yavaş Erbakan Erbakan'ı anma HDP