Murat Ağırel, Gökçek ve Oğulları Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

TAKİP ET

Ağırel, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı AKP'li Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek'in kendisini hedef göstererek tehdit ettirdiğini söylemişti.

Gazeteci ve yazar Murat Ağırel, yeni kitabı Parsel Parsel'in çıkmasının ardından bir grup tarafından tehdit edildiğini belirterek kendisine gönderilen tehdit mesajlarını Twitter'dan paylaşmıştı. Ağırel, "Kurtuluşun yok, kökünü kazıyacağız" şeklinde tehditler aldığını açıklamıştı.

Ankara'nın görevden alınan eski belediye başkanı AKP'li Melih Gökçek hakkındaki yolsuzluk iddialarını kaleme alan gazeteci Ağırel, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek'in kendisini hedef göstererek tehdit ettirdiğini söylemişti. Ağırel'in Gökçekler hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre İbrahim Melih Gökçek ve oğulları Osman Gökçek ile Ahmet Gökçek hakkındaki suç duyurusunda; ihaleye fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma, Terörle Mücadele Kanunu'na muhalefet, Rüşvet ve Yolsuzluklarla Mücadele Kanunu'na muhalefet ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülecek soruşturma neticesinde ulaşılacak deliller sayesinde tespit edilmesi muhtemel diğer suçlar yer alıyor.

Murat Ağırel Melih Gökçek Osman Gökçek Ahmet Gökçek Suç Duyurusu Tehdit Parsel Parsel Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi ABB Fıskiye