Nebati'ye Çorap Üreticisi Yardımcı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yeni atadığı Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ın çorap üreticisi ortaya çıktı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılarını görevden aldı.

Bakan Nureddin Nebati'nin yardımcıları Şakir Ercan Gül ve Mehmet Hamdi Yıldırım yerine Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş atandı.

Nebati'nin yeni yardımcısı Mahmut Gürcan'ın bir çorap üreticisi olduğu ortaya çıktı. Haberalternatif Genel Yayın Yönetmeni Celal Eren Çelik ayrıca, Gürcan'ın Gezi Olayları sırasında ortaya atılan Kabataş yalanı ile gündemden düşmeyen Osman Develioğlu'nun kayınbiraderi olduğunu açıkladı.

Gürcan aynı zamanda AKP teşkilatlarından geliyor. Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Gürcan, AKP Bakırköy İlçe Teşkilatı yöneticiliği ve Bakırköy İlçe Başkanlığı görevinde bulundu.

Yunus Elitaş ise 2004 yılından bu yana Maliye Bakanlığında görev yapıyor. İlk olarak vergi denetmen yardımcısı olarak görev yapan Elitaş, 2013-2015 yılları arasında Maliye Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkan Yardımclığı görevinde bulundu. Şubat 2019'da ise Muhasebat Genel Müdürlüğüne getirilmişti.

mahmut gürcan yunus elitaş recep Tayyip Erdoğan Hazine ve Maliye Bakanlığı