Necmettin Batırel: 1 Yıl İçinde Enflasyonun Esamesi Okunmayacak

TAKİP ET

Fantastik ekonomik öngörüleriyle bilinen Necmettin Batırel, dikkat çekici kehanetlerde bulundu.

Kamuoyunda daha önce yaptığı ve hiçbiri gerçekleşmeyen fantastik ekonomik öngörüleriyle bilinen ekonomist Necmettin Batırel, Türkiye gazetesindeki köşesinde kaleme aldığı yazısında "1 yıl içinde enflasyonun esamesinin okunmayacağını" iddia etti.

Üretim maliyetlerinin yükselişinin ister istemez fiyatlara yansıdığını ve bu durumun da beraberinde enflasyonu getirdiğini belirten Batırel, "Peki, Türkiye bu cendereden nasıl çıkacak?" diye sordu.

Türkiye'nin kendi göbeğini kendisinin keseceğini yazan Batırel, yarın Ankara'ya gelecek olan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'la en az 10 milyar dolarlık SWAP anlaşması imzalanacağını ifade etti.

Şakkadanak Necmettin Batırel: İnsanların Geliri Arttı, Artık Zamlardan Rahatsız Olmuyorlar

'Şakkadanak' Necmettin Batırel: Türkiye Mart Ayında Uçacak


Yapacağımız petrol ve doğal gaz keşifleriyle ülke olarak çağ atlayacağımızı öne süren Batırel yazısında "1 yıl içinde cari açık, tarihin sayfalarına gömülecek, döviz baskısı tamamen ortadan kalkacak, Türk lirası gerçek değerine kavuşacak, enflasyonun esamesi okunmayacak. 2023'te Türkiye yeniden doğacak. Düşmanlar kahrolacak, dostlar sevinecek..." ifadelerine yer verdi.

necmettin batırel 1 yıl içinde enflasyonun esamesi okunmayacak