Nevzat Aydın CEO'luk Görevini Bırakıyor

TAKİP ET

Nevzat Aydın'ın Yemeksepeti'ndeki CEO'luk görevini bırakma kararı aldığı bildirildi.

Çevrimiçi ticaret platformu Yemeksepeti'nin aynı zamanda kurucularından olan Nevzat Aydın, CEO'luk görevini bırakacağını açıkladı.

Aydın, CEO'luk görevini Mert Baki'ye devredeceğini bildirirken firmadan yapılan açıklamada Aydın'ın bu kararı "ailesine daha çok zaman ayırabilmek" ve Türkiye'nin "girişimcilik ekosisteminin geliştirilebilmesi için genç girişimcilere destek vermeye" odaklanabilmek için verdiği ifade edildi.

Yemeksepeti'nin yeni CEO'su olacak olan Mert Baki, 2011 yılında çalışmaya başladığı Yemeksepeti'nde İş Geliştirme'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.

Nevzat Aydın, "Yemeksepeti her yıl istikrarlı büyümesini sürdüren ve sektöründe açık ara lider durumda olan bir şirket. Önümüzdeki dönemde yönetiminde daha farklı bir bakış açısının hakim olmasını istiyorum. Son dönemde mükemmel bir yönetim ekibi kurduk ve hem bu ekibe, hem de Mert Baki'ye güvenim tam" açıklamasını yaptı.

Mert Baki, Galatasaray Lisesi, İTÜ Elektrik Mühendisliği ve Sabancı Üniversitesi MBA yüksek lisans mezunu. İngilizce ve Fransızca bilen Baki'nin ayrıca Florida ve Stanford gibi üniversitelerde "Business Strategy" alanında eğitim programlarına katıldığı belirtildi.

Nevzat Aydın CEO'luk Görevini Bırakıyor