Nureddin Nebati: Benzinin 22 Liraya Düşmesi Neden Manşetlerde Yok?

TAKİP ET

AKP'li Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, benzinin 22 liraya düşmesinin manşetlerde yer almadığını belirterek medyaya sitem etti.

AKP'li Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, geçtiğimiz yıl bu sıralarda litre fiyatı 7 lira seviyesinde olan benzin ve motorin fiyatının 22 liraya düşmesini manşetlerde göremediğini belirterek medyaya sitem etti.

AKP İstanbul İl Başkanlığı'nın "Yüz Yüze 100 Gün" programı kapsamında "Buluşma ve İstişare Toplantısı"na katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Nebati, enflasyonu yeneceklerini iddia etti. 

"Son iki ayda dünyada petrol fiyatları yükselirken ana haberlerin manşetleriydi. Benzine, motorine zam sabah akşam manşetti. Dünyadaki fiyatlar arttı. OECD içinde akaryakıttan en az vergi alan ülkeyiz. Biz yüzde 24’lerde vergi alıyoruz. Pompa çıkış fiyatlarında hemen her akşam haber alıyoruz" diyen Nebati, "Motorin 22 liraya indi manşetlerde yok. Benzin 22 liraya düştü altyazı geçiyor. Sorunlara büyüteçle bakmak, karamsarlık yapmak. Hakkı teslim edin, bu kadar. Petrol umut ediyorum daha da aşağı iner" ifadelerini kullandı.

akpli hazine ve maliye bakanı nureddin nebati nebati benzinin 22 liraya düşmesi neden manşetlerde yok