Orhan Uğuroğlu: Provokatörler CHP Mitingine Suikast Düzenleyebilir

TAKİP ET

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, Alparslan Türkeş anmasına MHP'li teröristlerce yapılan saldırıya ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Daha önce de kendisine saldırı düzenlenen Orhan Uğuroğlu, Alparslan Türkeş Vakfının Başbuğ Türkeş'in doğum günü vesilesiyle düzenlediği programa MHP'li teröristlerce yapılan saldırıya iişkin bir yazı kaleme aldı.

MHP Ankara İl Teşkilatı Alparslan Türkeş Anmasına Saldırdı


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun emrindeki polisin olaya seyirci kaldığını belirten Uğuroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Siyasi suikastlar yapılacağı yönünde bizim de aldığımız duyumlar var…" açıklamasını hatırlattı.

Koray Aydın: Bizim de Aldığımız Suikast Duyumları Var


CHP'nin 4 Aralık'ta Mersin'de miting yapacağını belirten Uğuroğlu, "Türkeş Vakfının basılması üzerine bana gelen herhangi bir bilgi ve ihbar yok ama endişem odur ki bazı provokatörler bu mitinge suikast düzenleyebilirler" dedi.

MHP İl Başkanı Saldırdı, MHP Lideri Bahçeli, Mansur Yavaş'ı Tehdit Etti


"Polis gerekli istihbaratı bugünden yapmalı, CHP mitingini sabote etmek isteyenlere kesinlikle engel olmalıdır. CHP genel merkezi de teşkilatları da bu konuya özel bir önem vermelidir. AKP ve MHP ittifakının nerede, ne zaman, ne yapacağını bilmek mümkün değildir" diyen Uğuroğlu, "Değerli okurlarım, Kemal Kılıçdaroğlu, 'Siyasi suikast' uyarısı ile açıkça görüldü ki haklıdır.  Anlaşıldı ki; AKP ve MHP ittifakı siyasi rakiplerine, medyaya, sivil toplum kuruluşlarına seçime kadar her türlü baskıyı ve siyasi saldırıyı yapacaklar. Milleti sokağa dökmek, kaos çıkartmak ve sonucunda da muhalefeti suçlamayı hedefleyebilirler. Muhalefet partilerinin bu tuzaklara asla düşmemeleri gerekir" ifadelerini kullandı.

Uğuroğlu'nun "Tehdit, öfke ve siyasi saldırılar" başlıklı yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

yeniçağ orhan uğuroğlu chp mitingine suikast düzenleyebilir