Pazar Ziyareti Yapan Gürsel Tekin 'Bin Ah İşitti': Ben Daha Bu Sene Ağzıma Şeftali Sürmedim

TAKİP ET

CHP'li Gürsel Tekin Kadıköy'deki Tarihi Salı Pazarı'nı ziyaret ederek vatandaşların derdini dinledi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kadıköy'deki Tarihi Salı Pazarı'na yaptığı ziyarette vatandaşların, esnafın derdini dinledi.

CHP'li Tekin'e dert yanarak boş torbasını gösteren bir kadın "Ben daha bu sene ağzıma şeftali sürmedim, incir sürmedim, siyah üzüm yiyemiyorum. Bizi öldürmek istiyorlarsa bir çukur kazsınlar, hepimizi zehirlesinler gidelim. Zenginler yaşasın bu ülkede. Ben 33 sene çalıştım. Ulaştırma Bakanlığı'ndan emekli oldum. 2 bin 850 lira maaş alıyorum. Yazık günah değil mi? Bir saattir pazarda dolaşıp duruyorum bir çöp alamadım" diye konuştu.

Yaptığı ziyaret boyunca birçok vatandaşın pahalılıktan dert yandığını gören Gürsel Tekin, "Bugünkü gezimizin temel nedeni yapılan açıklamadır. Yüzde 20 büyümenin olduğunu okuyunca, sabahleyin arkadaşlarımıza, ‘Bunu bir sokağa soralım, millete soralım. Bir büyüme var mı yok mu’ dedik. Siz de gördünüz. Büyümek meselesinde bir kısım insanlar gülerek cevap verdi. Çünkü gerçekten çok komik buldular. Bir kısmı da düşüncelerini ifade etti. Kısacası ahalide bir büyüme yok. Tam tersine bir küçülme var. Büyük bir sefalet var. Bir kısım tezgâhlar adeta kuyumcu dükkânı gibi yetişmek mümkün değil. Daha ne söyleyeyim bilmiyorum. Milletin ve vatandaşın takdirine bırakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Pazar Ziyareti Yapan Gürsel Tekin 'Bin Ah İşitti' Ben Daha Bu Sene Ağzıma Şeftali Sürmedim