Rus Muhiplerinin Şahı: Rusya'nın Silahı Barış ve Huzuru Getiren Silahtır

TAKİP ET

Türk kamuoyunda "Rus ve Çin muhiplerinin şahı" olarak bilinen Doğu Perinçek, beşinci kol faaliyetini sürdürüyor.

Türk kamuoyunda "Rus ve Çin muhiplerinin şahı" olarak bilinen Doğu Perinçek, Rus sevdalısı olduğunu ortaya koyan açıklamalarını sürdürüyor.

Rus propaganda organları TASS ve RIA Novosti'ye konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Sayın Putin, ABD’nin tehdidinin beyanatlarla durdurulamayacağını bilmektedir. Rusya’nın askerî operasyonu, evet silahlıdır ama Rusya’nın kullandığı silah, şu anda barış ve huzur getiren silahtır" dedi.

Rus işgalini, Azerbaycan'ın işgal altındaki toprakları Karabağ'ı kurtarmasına benzeten Perinçek, "Tıpkı Azerbaycan’ın Karabağ’ı kurtarmasında kullandığı silah gibi. Rusya’nın kararlılığı, Karadeniz’e barış getirmenin ötesinde Doğu Akdeniz’de de ABD tehdidine darbe indirmekte ve Türkiye’yi ferahlatmaktadır. NATO’nun doğuya genişlemesi Türkiye için de tehdittir"  diye konuştu.

Karadeniz'in kuzeyini cehenneme çeviren Rusya'nın "Karadeniz’e huzur getirdiğini" iddia eden Perinçek, "Yeni Dünya, insanlığın silahlı, siyasal ve ekonomik girişimleriyle kuruluyor. Ukrayna da bugün kendisini ateşlere süren ABD güdümlü hükümetten kurtulacak ve Karadeniz barışı içindeki yerini alacaktır. Yaşanan gelişme, Karadeniz’e barış getirmenin ötesindedir. Yeni bir Dünya kuruluyor" ifadelerini kullandı.

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı işgal hareketine ilişkin tüm son dakika güncellemelerini TamgaTürk'ün canlı blogundan öğrenebilirsiniz. 

Canlı Blog: Rusya-Ukrayna Savaşı

rus muhiplerinin şahı doğu perinçek rusya silahı huzuru getiren silahtır ukrayna savaş