Sait Kürdi'nin Takipçisi Mürteci Örgüt Cumhur İttifakı'na Desteğini Açıkladı

TAKİP ET

Kürtçü mürteci Sait Kürdi'nin öğretileri etrafında örgütlenen Risale-i Nur Sözler cemaati, 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın adaylarını destekleyeceklerini duyurdu.

Cumhuriyet'ten Aytunç Ürkmez'in haberine göre, mürteci Kürtçü Sait Kürdi'nin zırvalarının takipçisi olan mürteci Risale-i Nur örgütü, yaptığı yazılı açıklamada CHP'yi dinsizlikle suçlayarak Cumhur İttifakı'na destek açıkladı. 

Örgütün açıklamasında, Adnan Menderes dönemine atıfta bulunularak, dönemin İslam dünyası ve vatan için önemine vurgu yapıldı. Örgüt, "Ülkemiz üzerinde oynanan büyük oyunlar karşısında küçük hesaplar içinde olmanın yanlış olduğunu, müminlerin uyanık olması gerektiğini" ifade etti ve bu bilinci halka yayma görevini üstlendiklerini duyurdu.

Örgüt, yaptığı açıklamada; "Biz Nur öğrencileri de bu anlamda 31 Mart seçiminde bütün kargaşa ve kötülük komitelerine karşı, vatan ve milletimizin birliği, bütünlüğü ve esenliği için Cumhurbaşkanımıza kuvvet vererek, İslamiyet namına Cumhurbaşkanımızın seçtiği Cumhur İttifakı adaylarını destekleyerek, şer odaklarının karanlık hayallerini Allah’ın iyiliğiyle boşa çıkarmalıyız." dedi.

Mürteci terör örgütü Fetullahçılar da Sait Kürdi'nin zırvarını takip ediyordu.

sait kürdi risale-i nur cemaati cumhur ittifakı