Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir de Paramount Otel'de Kalmış

TAKİP ET

Atilla Uras'ın kurduğu ve Sezgin Baran Korkmaz'ın yasa dışı yollarla ele geçirdiği Paramount Otel'de Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir'in de kaldığı ortaya çıktı.

Sedat Peker, Sezgin Baran Korkmaz'ın Paramount Otel'e 'çöktüğünü' işaret etmiş, ardından otelin kurucusu Atilla Uras'ın kızı Yasemin Uras otelin hangi yollarla Korkmaz'ı eline geçtiğini açıklamıştı.

Şaibeli devir işlemlerinin gerçekleştiği otelde Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir'in de kaldığı ortaya çıktı. Demir, otelde kaldığının ortaya çıkması üzerine yaptığı açıklamada, ''Beni Ali Tunga adlı aile dostum davet etti ve masrafları o karşıladı'' dedi.

Demir'in ailesiyle birlikte konakladığı Temmuz 2020'de, Paramount Oteli'ni savunma sanayisi alanında yatırımları bulunan EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu'nun işlettiği anlaşıldı. Demir, Ekşioğlu'nun görevde olduğunu bilmediğini, bilseydi otele gitmeyeceğini söyleyerek, ''Ekşioğlu'nun savunma işi yaptığıyla ilgili arkadaşlar (şimdi) bilgi verdiler. Bu arkadaşla ne ilgimiz olmuş… 'Savunma işi yapan birisi var, sizi çağırıyor' deseler, zaten sıcak bakmayız. Benim durumum net olarak bu'' şeklinde konuştu.

 

savunma sanayi başkanı ismail demir sedat peker atilla uras yasemin sezgin baran korkmaz paramount otel