TamgaTürk | Günün Raporu

TAKİP ET

26 Ekim 2020 tarihli Günün Raporu: Öne çıkan haberler...

Yeni Ekonomi Programı 2023 Yılı Dolar Tahminine 2020'de Ulaşıldı

29 Eylül'de açıklanan Yeni Ekonomi Programı yıllara göre dolar kuru tahmininde 2023 yılındaki dolar kuru tahminine Dolar/TL'nin 8 TL bandını aşmasıyla bugün itibariyle ulaşıldı.

Haberin devamı için tıklayınız.

Dünyanın Endişeyle Yaklaştığı Çin Kökenli Çin Virüsü Aşısı Türkiye'ye Getiriliyor

Türkiye, Çin Virüsü aşısı için Çin şirketi SinoVac ile el sıkıştı. Hedef, Aralık ayının başında 5 milyon doz civarında aşı uygulaması yapılması. Güvenilirliği sorgulanan Çin kökenli aşının sözde müjdesini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca verdi.

Haberin devamı için tıklayınız.

'Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi' 100 Milyon Liraya Mal Olacak

Kayseri'de 1 milyon 260 bin metrekare alana yapılacak olan 'Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi' 100 milyon 900 bin liraya yapılacak.

Haberin devamı için tıklayınız.

Millet İttifakı'nın Yeni Aday Adayı: Haşim Kılıç

Türkiye, erken seçim iddialarını her geçen gün daha yüksek bir sesle tartışırken Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayının kim olacağı sorusuna da yeni isimler eklemlenmeye devam ediyor.

Haberin devamı için tıklayınız.

Erdoğan Fransız Mallarına Boykot Çağrısı Yaptı

Fransa ile yaşanan gerginlikler devam ederken Erdoğan, Cumhurbaşkanı Macron'un İslam dinine ilişkin açıklamaları sonrası Fransız ürünlerine boykot çağrısı yaptı.

Haberin devamı için tıklayınız.

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Vekili Japarov Aday Olacağını Duyurdu

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Vekili Sadyr Japarov, Ocak 2021'de yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmak için yıl sonundan önce istifa edeceğini açıkladı.

Haberin devamı için tıklayınız.

26 Ekim Günün Raporu günün öne çıkan haberleri dolar kuru çin virüsü millet ittifakı haşim kılıç tayyip erdoğan millet bahçesi yeni ekonomi programı fransız mallarını boykot çağrısı sadyr japarov ilham aliyev