Tarım Kredi Marketinde Sözde İndirim: 'Fark Eden Hiçbir Şey Yok'

TAKİP ET

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde yaklaşık 30 üründe indirim yapılacağı açıklandı. İndirimin ardından dar gelirli vatandaşlar marketlere koştuysa da üzgün ayrıldı. Bir vatandaş, "Fark eden hiçbir şey yok" diyerek marketten çıktı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde 30'dan fazla üründe indirim yapılacağı duyurulmuştu.

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde İndirimler Başladı: İndirim Gelen Ürünler Belli Oldu


Duyurulan indirimin ardından marketlere koşan dar gelirli vatandaşlar hüsrana uğradı. Fiyatların hafta sonuyla aynı olduğunu ve yalnızca birkaç üründe cüzi miktarlarda indirim yapıldığını belirten vatandaşlardan bazıları, fiyatların diğer marketlerden daha pahalı olduğunu söyledi.

Erdoğan'ın İndirimi: İndirime Giren Ürünler Son Tüketim Tarihinde


İstanbul Kağıthane'de Tarım Kredi Kooperatif marketinden çıkan vatandaşlar Sözcü'ye konuştu. Marketten çıkan Hasan Yılmaz adlı bir vatandaş "Diğer marketlerden daha pahalı" dedi. Sözcü muhabirinin "İndirim bulamadınız mı?" diye sorması üzerine Yılmaz, "Yok. Kuşbaşı etin 400 gramı 51.50 lira. A101 de 49 liraya satıyor. Salça orada 16.50 lira, burada 16.25 lira… 25 kuruş indirmiş" dedi.

Erdoğan'ın İndirimi: Tarım Kredi Kooperatifi Marketi, Zincir Marketten Daha Pahalı


Serdal Eren adlı vatandaş ise "Fiyatlarda çok değişen bir şey yok, hemen hemen aynı duruyor" diye konuştu. Adını vermek istemeyen bir vatandaş ise "Aynı fiyatlar, hiç fark eden bir şey yok ki. ‘İndirim, indirim’ de ne olacak? 1-2 lira indirim… Yine aynı, yüksek oluyor fiyatlar… Fark eden hiçbir şey yok" diye sitem etti.

tarım kredi türkiye tarım kredi kooperatifleri marketinde sözde indirim fark eden hiçbir şey yok