Tecavüzcü Musa Orhan'a ''Tecavüzcü'' Dediği İçin Suçlanan Ezgi Mola'dan Duygusal Paylaşım

TAKİP ET

18 yaşındaki İpek Er'e tecavüz ettiği suçlamasıyla yargılanan Musa Orhan'a ''Tecavüzcü'' dediği için hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis istenilen Ezgi Mola, kendisine destek veren kişilere teşekkür etti.

Batman'da 18 yaşındaki İpek Er'e tecavüz eden ve genç kızın intihar etmesine sebep olan Musa Orhan, ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan yargılanmış ancak serbest bırakılmıştı.

Orhan'ın serbest bırakılmasını eleştiren isimlerden biri olan Ezgi Mola sosyal medya hesabından karara tepki göstermiş ve “Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin” şeklinde tweet atmıştı.

Başarılı oyuncu Ezgi Mola'nın paylaşımı üzerine Musa Orhan’ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Mola’nın paylaşımı ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuş ve 2 yıl 4 aya kadar hapis isteminde bulunmuştu.

Ünlü İsimlerden ve Sevenlerinden Mola'ya Destek

Mola hakkında yapılan suç duyurusuna karşı çıkan yüzlerce sosyal medya kullanıcısı Twitter'dan ''EzgiMolaYalnızDeğildir'' etiketiyle paylaşım yaptı. Mola için başlatılan etiket kampanyasına Mola'nın hayranları katılırken ünlü isimlerden de destek geldi.

 

 

 

 

Bizleri Sevgi Kurtaracak!

Kendisine destek vermek için atılan yüzlerce tweet sonrasında yeni bir paylaşım yapan Ezgi Mola, ''Yalnız olmadığımı böylesine hissetmek çok güzel canlar. Hepinize çok teşekkür ederim , sizleri çok seviyorum ve biliyorum ki bizleri sevgi kurtaracak'' ifadelerini kullandı. 

Mola'nın teşekkür tweeti binlerce beğeni aldı.

 

ezgi mola musa orhan ipek er tecavüz tweet hapis teşekkür ezgi mola yalnız değildir twitter