Tekel Bayii İşletmecisini Rahatsız Eden Din Tacirine Cevap: Ensar Vakfı'na Gidin

TAKİP ET

Son günlerde din tacirlerinin tekel bayii işletmecilerini taciz eylemleri arttı. Son olarak bir tekel bayiine girip ayet okuyacağını iddia eden bir kişinin riyakarlığı karşısında işletmeci, Ensar Vakfı'na ve çocuk tecavüzcülerine gitmesini önerdi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin çeşitli illerinde yer alan tekel bayiilerine içeriği aynı taciz mektupları gönderilmişti. ''İçki satan lanetlenmiştir'' yazılı mektuplar, tekel bayii işletmecilerini rahatsız ve tedirgin etmişti.

Din tacirleri, cüretlerini arttırarak hem kamusal hayata hem de insanların özel hayatına müdahale etmeye devam ediyor. Son olarak bir tekel bayiine girip ayet okuyacağını iddia eden bir kişinin riyakarlığı, işletmeci tarafından aşağıdaki ifadelerle yüzüne vuruldu:

"Rica edeceğim, benim dükkanımda yapmanı istemiyorum. Bu, Ensar Vakfı filan var, çocuklara tecavüz edenler var. Oralara gidin, o duaları orada okuyun. Çok daha hayır işlersiniz bence. Ben rahatsız oluyorum bu tarz muhabbetten. Ben sizin gelip caminize akıl veya fetva vermiyorum. Benim dükkanımda da bunun yapılmasını istemiyorum."

İşte o görüntüler:

 

Tekel Bayii taciz mektupları mektup tekelde ayet okuyan adam gericiler yobazlar tekel ensar vakfı çocuk tecavüzcüleri çocuk tecavüzü