Yazar Ebru Ojen Kimdir? Ebru Ojen'in Kaleme Aldığı Kitaplar

TAKİP ET

Yazar Ebru Ojen'i ve Aşı, Et Yiyenler Birbirini Öldürsün ve Lojman adlı eserlerini yakında tanıyalım.

Yazar Ebru Ojen 9 Kasım 1985’te Malatya’da dünyaya gelmiştir. Ebru Ojen, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Van’da tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için İzmir’e gitmiştir. İzmir’de 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Ana Sanat dalında eğitimini tamamladıktan sonra 2010 yılında mezun olmuştur.

Yazar Ebru Ojen, Aşı adlı ilk romanını 2014 yılında kaleme almıştır. Aşı romanı Raskol’un Baltası yayınevi tarafından yayınlanmıştır. 2021 yılında Ebru Ojen’in kaleme aldığı Aşı romanı Everest yayınları tarafından yeniden basılarak dağıtımı yapılmıştır.

Yazar Ebru Ojen’in ikinci eseri olan Et Yiyenler Birbirini Öldürsün adlı romanı 2017 yılında Edebi Şeyler Yayınevi tarafından yayınlanmıştır. 

Ebru Ojen son olarak Lojman adlı eserini kaleme almıştır. Eser 2020 yılında Everest Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazara ait tüm eserler Everest Yayınları tarafından 2021 yılında tekrar hazırlanarak yayınlamıştır.

Ebru Ojen’in Aşı Romanı

Aşı Romanı Ebru Ojen’in yaratıcılığı ile dispotik bir kurmaca konseptindedir. Bazit bölgesinde başlanan aşı kampanyasını konu almaktadır. Bazid halkı söz konusu aşının devletin kısırlaştırma politikası olduğundan şüphelenmektedir.

Ebru Ojen’in Et Yiyenler Birbirini Öldürsün Romanı

Aşı isimli eseri ile öne çıkan Yazar Ebru Ojen Et Yiyenler Birbirini Öldürsün kitabı ile okurlarını gerilimli bir anlatıya davet ediyor. Et Yiyenler Birbirini Öldürsün romanında iktidarları, mülkiyeti, patriyarkayı, politik doğrucuları cesur bir şekilde karşısına alan yazar, çarpıcı üslubu ile soluk soluğa okunacak bir kitap kaleme aldı.

Ebru Ojen’in Lojman Adlı Romanı

Müdanasız dili ve çarpıcı üslubu ile kaleme aldığı Lojman adlı romanı, edebiyatta yok etme misyonunu tamamlayan bir metin olarak okuyucuna en çok bu geri dönüşsüz teslimiyeti hatırlatıyor.

ebru ojen ebru ojen kitapları yazar ebru ojen